CELEBRITIES

Η Emily Ratajkowski δεν θέλει ο γιος της να παίζει μόνο με «αγορίστικα» παιχνίδια


JTeam

9 Νοεμβρίου 2022

Η Emily Ratajkowski δεν θέλει ο γιος της να παίζει μόνο με «αγορίστικα» παιχνίδια
Η Emily Ratajkowski έχει μια ξεκάθαρη στάση απέναντι στα έμφυλα στερεότυπα και αποκαλύπτει ότι έχει αγοράσει «κοριτσίστικα» παιχνίδια στον γιο της

Η 31χρονη μίλησε στο στο podcast της Julia Fox για τη νέα της ζωή ως single μαμά αλλά και για τα στερεότυπα που η ίδια δεν δείχνει να φοβάται να σπάσει. Όπως ανέφερε μπορεί ο γιος της να τρελαίνεται να παίζει με φορτηγά αλλά εκείνη θέλει εξισσοροπεί τον τρόπο που αντιμετωπίζει το παιχνίδι.

Μάλιστα, του αγόρασε μια κούκλα και ένα σετ τσαγιού για να μην έχει μόνο όσο ονομάζουμε «αγορίστικα» παιχνίδια.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε στο podcast με αυθορμητισμό: «Ο μικρός Sylvester κυριολεκτικά ενθουσιάζεται. Τρελαίνεται να παίζει με πράγματα με ρόδες. Όμως είναι επειδή του αρέσει;» Ακόμη, παραδέχεται ότι έχει και ένα ροζ καμπριολέ αυτοκίνητο και ανησυχεί μήπως ο μικρός ίσως πιεστεί για να «γίνει πιο σκληρός» στο μέλλον.

«Σκέφτομαι, είναι αυτοί οι μικροί τρόποι που μπορείς να αρχίσεις να διασφαλίζεις πως δε θα γίνει κάτι τέτοιο; Και πολύς χρόνος γύρω από γυναίκες;», πρόσθεσε.

Η Emily είναι μια δυναμική γυναίκα που μιλά ανοιχτά για όλους τους προβληματισμούς που έχει σε σχέση με τη μητρότητα και την ανατροφή του παιδιού της. Της αρέσει να εκφράζεται χωρίς φίλτρα και αυτό μας κάνει να θέλουμε να ακούμε περισσότερο τις απόψεις της.

Ακόμη, και για τον ξαφνικό χωρισμό της από τον Sebastian Bear-McClard, τον οποίο παντρεύτηκε το 2018, είχε παραδεχτεί στο Harper’s Bazaar πώς ήταν πολύ περίπλοκο για εκείνη.

«Αισθάνομαι όλα τα συναισθήματα. Νιώθω θυμό, θλίψη. Νιώθω ενθουσιασμό. Νιώθω χαρά. Νιώθω ευφροσύνη. Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Το μόνο καλό που ξέρω είναι ότι αισθάνομαι όλα αυτά τα πράγματα, που είναι ωραίο γιατί με κάνει να πιστεύω ότι θα είμαι καλά».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.