CELEBRITIES

Η Emily Ratajkowski είναι single για πρώτη φορά στη ζωή της και ανακαλύπτει τον εαυτό της: «Ήμουν pick-me κορίτσι»


Μάρθα Κουμπάνη

21 Οκτωβρίου 2022

Η Emily Ratajkowski είναι single για πρώτη φορά στη ζωή της και ανακαλύπτει τον εαυτό της: «Ήμουν pick-me κορίτσι»
Η Emily Ratajkowski ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της

Η Emily Ratajkowski βρίσκεται στο εξώφυλλο Νοεμβρίου του Harper's BAZAAR για τον Νοέμβριο του 2022, στο οποίο έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Το μοντέλο συνειδητοποίησε ότι είναι single για πρώτη φορά εδώ και καιρό. Η Ratajkowski βρίσκεται εν μέσω διαζυγίου με τον Sebastian Bear-McClard, τον οποίο παντρεύτηκε το 2018. Οι δυο τους έχουν έναν γιο, τον ενός έτους Sylvester Apollo.

«Μπορώ να σου πω ότι δεν έχω υπάρξει ξανά single», λέει. «Αισθάνομαι όλα τα συναισθήματα. Νιώθω θυμό, θλίψη. Νιώθω ενθουσιασμό. Νιώθω χαρά. Νιώθω ευφροσύνη. Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Το μόνο καλό που ξέρω είναι ότι αισθάνομαι όλα αυτά τα πράγματα, που είναι ωραίο γιατί με κάνει να πιστεύω ότι θα είμαι καλά».

Όταν ψάχνει για παραδείγματα μιας ακμάζουσας single ζωής, η Ratajkowski εμπνέεται από τη μητέρα της, η οποία ήταν διαζευγμένη στα 30 της πριν τελικά ερωτευτεί τον πατέρα της Emily.

«Πάντα ρομαντικοποιούσε εκείνη τη στιγμή στη ζωή της», λέει η EmRata. «Έτσι περίμενα ότι αυτή η δεκαετία θα ήταν η καλύτερη. Ακόμα κι αν δεν το έβλεπα να πηγαίνει έτσι».

Η συγγραφέας του My Body σκέφτηκε επίσης πώς έχουν ωριμάσει οι dating συνήθειές της με τα χρόνια.

«Για να χρησιμοποιήσω τη φράση του TikTok, ήμουν λίγο "pick-me girl" με την έννοια ότι δεν ήμουν πολύ καλή στο να αποφασίζω τι μου αρέσει», εξηγεί. «Ήθελα πολύ να με επιλέξουν. Μου ήταν δύσκολο να βγω ραντεβού με κάποιον και να σκεφτώ πόσο μου άρεσε ή δεν μου άρεσε. Θα σκεφτόμουν πώς με αντιλαμβάνονταν, τι σήμαινε, τι ήθελαν από μένα, τι σήμαινε για την αυτοεκτίμησή μου. Δεν το έχω πια αυτό. Έτσι τώρα είναι πολύ διασκεδαστικό να πηγαίνω για δείπνο με κάποιον και να λέω, "Κουλ. Μου άρεσαν πολύ αυτά τα στοιχεία τους. Δεν μου άρεσαν καθόλου αυτά τα άλλα στοιχεία"».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.