UPDATE

Ο Sergio Araujo κέρδισε το βραβείο Fair Play και το χάρισε στους γονείς του Άλκη Καμπανού


JTeam

13 Δεκεμβρίου 2022

Ο Sergio Araujo κέρδισε το βραβείο Fair Play και το χάρισε στους γονείς του Άλκη Καμπανού
@eurokinissi
Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Sergio Araujo θέλησε να τιμήσει την μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού

Την μνήμη του 19χρονου Άλκη, τίμησαν χθες σε μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή. Η ομάδα του Άρη (ομάδα που υποστήριζε και ο 19χρονος Άλκης) αντιμετώπισε την ΑΕΚ και όταν ο Sergio Araujo έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πανηγύρισε με μια κίνηση: σχημάτισε με τα δάχτυλά του το γράμμα Α.

Για αυτή την ενέργειά του ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής τιμήθηκε με το βραβείο Fair Play, από τον ΠΣΑΠΠ. Χθες, στην τελετή, μαζί του βρέθηκαν στη σκηνή οι γονείς του Άλκη Καμπανού, για να του απονείμουν το βραβείο. Όμως, εκείνος αποφάσισε ότι οι ίδιοι θα πρέπει να το κρατήσουν.

«Ελπίζω να παραμένουμε "αντίπαλοι" κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών και από εκεί και πέρα όλοι είμαστε άνθρωποι και ελπίζω να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής και είπε πως περίμενε τη στιγμή που θα βάλει γκολ, για να το αφιερώσει στην οικογένεια του 19χρονου.

Jenny.Gr
@eurokinissi

«Καταλαβαίνω απόλυτα τον πόνο της οικογένειας και για αυτό, αν μου επιτρέπετε, θα ήθελα να δώσω το βραβείο στους γονείς του Άλκη», συμπλήρωσε ο Araujo. Τόσο ο ίδιος, όσο και οι γονείς του 19χρονου δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους.

«Στο πρόσωπό σου είδα έναν ακόμη γιο, είδα τον γιο μου», είπε στον Αραούχο η μητέρα του Καμπανού. «Αποτελεί φωτεινό παράδειγμα, όχι μόνο για τους συναθλητές του, αλλά και για όλο τον φίλαθλο κόσμο. Μας υπενθύμισε πως ο φανατισμός και η βία φέρνει κακό», σημείωσε από την πλευρά του ο πατέρας του Άλκη, αναφερόμενος στον Araujo.