UPDATE

Γαστρικό Botox: Απώλεια βάρους με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα!


JTeam

26 Ιανουαρίου 2023

Γαστρικό Botox: Απώλεια βάρους με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα!
Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, νέες προσδοκίες.

Σε κάθε νέα αρχή πάντοτε προγραμματίζουμε ή τουλάχιστον σκεφτόμαστε τι θα θέλαμε να αλλάξουμε στη ζωή μας για να νοιώθουμε ακόμα πιο όμορφα και σίγουρα ασφαλείς για τις επιλογές μας!

Μπορεί να πέρασε η περίοδος των εορτών, κατά τη διάρκεια των οποίων ενδεχομένως να βάλαμε λίγα παραπάνω κιλά, δεν χρειάζεται ωστόσο να ανησυχούμε, γιατί υπάρχει λύση!

Το Γαστρικό botox είναι μια μη χειρουργική, επαναστατική μέθοδος απώλειας βάρους, που επιτυγχάνει απώλεια 10 - 20 κιλών μέσα σε 4 έως 6 μήνες και μπορεί να επαναληφθεί.

Ο Δρ. Γεώργιος Αναγνωστόπουλος, Διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής & του Ενδοσκοπικού Τμήματος του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ εξηγεί στο video τι είναι το Γαστρικό botox, σε ποιους απευθύνεται και πώς μπορείτε να χάσετε τα περιττά κιλά με ασφάλεια & αποτελεσματικότητα!

Συμβουλεύει ωστόσο, ότι το Γαστρικό Botox πρέπει να αποτελεί μέρος μια συνολικότερης αλλαγής στις συνήθειες και τον τρόπο ζωής μας, καθώς για να μεγιστοποιηθεί το αποτέλεσμά του, είναι σημαντικό να συνδυαστεί με σωστή διατροφή και άσκηση!


more info:

Γεώργιος Αναγνωστόπουλος ΜD, FEBGH,

Διευθυντής Γαστρεντερολογικής Κλινικής, νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ

Tηλ. επικοινωνίας: 210 6869859, 6937 106139

http://www.advanced-endoscopy.gr

https://www.facebook.com/dranagnostopoulos/