UPDATE

H Selena Gomez για τα body shaming σχόλια: «Η θεραπεία μου είναι σημαντική για εμένα. Δεν είμαι μοντέλο, και δεν θα γίνω ποτέ»


Τόνια Τζάφερη

22 Φεβρουαρίου 2023

H Selena Gomez για τα body shaming σχόλια: «Η θεραπεία μου είναι σημαντική για εμένα. Δεν είμαι μοντέλο, και δεν θα γίνω ποτέ»
Splash News
«Θέλω απλά να δώσω θάρρος σε οποιονδήποτε νιώθει ντροπή για κάτι το οποίο μπορεί να περνάει και κανείς άλλος να μην γνωρίζει την πραγματική του ιστορία», εξομολογήθηκε η Gomez στο πρόσφατο TikTok live της.

Αν για κάτι εμπνέει περισσότερο η Selena Gomez, τότε αυτό θα ήταν σίγουρα το να μιλάς ανοιχτά και με ειλικρίνεια, τόσο για τα εύκολα, όσο και για τα δύσκολα στη ζωή.

Όπως πολλοί celebrities και μη, έτσι και η Gomez έχει περάσει δύσκολα τα τελευταία χρόνια, με αρκετά θέματα ψυχικής υγείας να την απασχολούν, όπως επίσης και αρκετά θέματα σωματικής υγείας.

Αυτή τη φορά, μέσα από ένα live βίντεο στο TikTok, μίλησε για τα σχόλια που δέχεται σχετικά με το βάρος και την εμφάνιση της. Να σημειωθεί πως για αρκετά χρόνια η Gomez, είχε παραδώσει τη διαχείριση των social media της στην ομάδα της, προκειμένου να μένει μακριά από τα σχόλια και τις συζητήσεις για εκείνη.

Πρόσφατα, σχόλια από χρήστες σχετικά με το βάρος της νεαρής ηθοποιού και τραγουδίστριας είχαν έρθει στο προσκήνιο, με την ίδια να παίρνει θέση και να εξηγεί χαρακτηριστικά:

«Κάνω μεγάλη κατακράτηση υγρών (εξαιτίας της θεραπείας για τον λύκο) και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει φυσιολογικά. Μόλις διακόπτω την θεραπεία, τότε χάνω βάρος», εξομολογήθηκε η Gomez, η οποία διαγνώστηκε για πρώτη φορά το 2014 με ερυθηματώδη λύκο, ενώ το 2017 χρειάστηκε να προβεί και σε μεταμόσχευση νεφρού.

Η νεαρή star διαγνώστηκε με το αυτοάνοσο νόσημα στα 24 της και πρόκειται για μια κατάσταση κατά την οποία τα αντισώματα του οργανισμού, επιτίθονται στα όργανα και τους ιστούς του, δημιουργώντας μακροπρόθεσμα βλάβες και σοβαρά προβλήματα. Τα συμπτώματα ποικίλλουν και συνήθως περιλαμβάνουν εξανθήματα, φωτοευαισθησία και τριχόπτωση, ενώ η αιτία της αυτοάνοσης νόσου δεν μπορεί ακριβώς να προσδιοριστεί.

Jenny.Gr
Splash News


Μέσα από το πρόσφατο live της, η Gomez βρήκε επίσης την ευκαιρία να στείλει την αγάπη της στους θαυμαστές της, αλλά και σε όλους όσους περνούν δύσκολα.

«Θέλω απλά να δώσω θάρρος σε οποιονδήποτε νιώθει ντροπή για κάτι το οποίο μπορεί να περνάει και κανείς άλλος να μην γνωρίζει την πραγματική του ιστορία».

«Θέλω να ξέρετε πως είστε όμορφοι και υπέροχοι και ναι- μπορεί να έχουμε μέρες που να είμαστε σκατά, αλλά προτιμώ να είμαι υγιής και να προσέχω την υγεία μου», είπε αρχικά η Gomez.

«Η θεραπεία μου είναι σημαντική για εμένα και με βοηθάει πολύ», συμπλήρωσε, εξηγώντας πως προτιμά να κάνει κατακράτηση υγρών και να έχει βάρος, παρά να διακόψει τη θεραπεία της και να θέσει σε κίνδυνο την υγεία της.

Jenny.Gr
Splash News


«Δεν είμαι μοντέλο, και δεν θα γίνω ποτέ», δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους της στέκονται και την υποστηρίζουν. Η Selena παρακάλεσε ακόμη, όσους αφήνουν επικριτικά και άσχημα σχόλια, να μείνουν εκτός: «Κρατείστε μακριά την αρνητικότητα γιατί δεν υποστηρίζω το να κάνεις ανθρώπους να αισθάνονται ντροπή», κατέληξε η Gomez, δίνοντας απαντήσεις για το βάρος της, αλλά και ένα ακόμη μήνυμα που άγγιξε τους θαυμαστές της και όχι μόνο.