UPDATE

Η Hailey Bieber ποζάρει πιο λαμπερή από ποτέ σε ένα εξώφυλλο αφιερωμένο στο «φως»


Τόνια Τζάφερη

26 Φεβρουαρίου 2023

Η Hailey Bieber ποζάρει πιο λαμπερή από ποτέ σε ένα εξώφυλλο αφιερωμένο στο «φως»
@Studio_Jackson for Vogue Australia
Ένα εξώφυλλο αφιερωμένο στο «φως» και μια συνέντευξη στον σύζυγο της, Justin Bieber

Στο τεύχος Μαρτίου της Αυστραλέζικης Vogue, ποζάρει το μοντέλο και πλέον επιχειρηματίας Hailey Bieber, η οποία δίνει και μια συνέντευξη στον αγαπημένο της Justin. Η Ηailey πρωταγωνιστεί σε ένα εξώφυλλο αφιερωμένο στο «φως» και τη λάμψη, φορώντας Saint Laurent δημιουργίες και Tiffany & Co κοσμήματα- δυο brands στα οποία η ίδια είναι και πρόσωπο των διάσημων οίκων.

Στην συνέντευξη η οποία θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο μήνα, ο σύζυγος της Justin, προχώρησε σε ερωτήσεις οι οποίες αφορούσαν την επιχειρηματικότητα, το νέο της και άκρως επιτυχημένο brand “The Rhode”, καθώς επίσης αναφορές έγιναν και στον γάμο του διάσημου ζευγαριού.

Jenny.Gr
@Studio_Jackson for Vogue Australia

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του Justin και της Hailey στο Los Angeles, ενώ ο Βieber ξεκινά εκφράζοντας την αγάπη του προς το πρόσωπο της συζύγου του. Στη συνέχεια η συζήτηση αφορά το brand της Hailey με skincare προϊόντα, για το οποίο η ίδια δηλώνει χαρακτηριστικά:

“Η καλύτερη ανταμοιβή για μένα, είναι όταν κάποιος έρχεται και μου εκφράζει το πόσο πολύ αγαπούν το brand, αλλά και πόσο λατρεύουν τα προϊόντα”, δηλώνει αρχικά η 26χρονη Hailey, η οποία την περασμένη χρονιά κατάφερε να βγει πρόσωπο της λίστας του Forbes, 30 under 30.

Όταν ο Justin, την ρωτά για το “mission statement” του brand της, εκείνη απαντά πως κανόνας της και στο στιλ και στην αισθητική της είναι πάντοτε “όσο λιγότερα, τόσο το καλύτερο”. Η Hailey δεν παρέλειψε να τονίσει σε όποιον θέλει να δημιουργήσει την δική του επιχείρηση, πως και η ίδια είναι παράδειγμα πίστης, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις δυσκολίες:

«Οφείλεις να είσαι οκέι όταν υπάρχουν και ατυχίες” δηλώνει, “υπάρχουν τόσα πολλά ups, αλλά υπάρχουν επίσης και τόσο πολλά downs, όπως σε κάθε πράγμα σε αυτή τη ζωή», συμπληρώνει η Hailey- αποκαλύπτοντας πως η επιχειρηματικότητα δεν είναι μόνο επιτυχίες και καλές στιγμές.

Jenny.Gr
@vogueaustralia

Όσο για την έμπνευση της γύρω από το brand, η ίδια εξομολογήθηκε πως εμπνεύστηκε από άλλους φίλους της, οι οποίοι βρίσκονται στον χώρο της επιχειρηματικότητας. Στο σημείο αυτό ο Justin, δεν παρέλειψε για μια ακόμη φορά να δείξει την υποστήριξη του προς την σύντροφο του, ενώ στη συνέχεια τη ρώτησε να μοιραστεί μια στιγμή για την οποία έχει μετανιώσει (σχετικά με στιλιστική επιλογή).

Τότε η ίδια ανακαλεί ένα ροζ φόρεμα, το οποίο είχε επιλέξει και θεωρούσε χαριτωμένο- αλλά βλέποντας τις μετέπειτα φωτογραφίες «έμοιαζα σαν να είχα μπει σε ένα ροζ κουτί- ήταν τόσο απαίσιο» δήλωσε η Hailey.

Jenny.Gr
@Studio_Jackson for Vogue Australia

To διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018, με τη σχέση τους να προχωρά γρήγορα και να μετρά πλέον 5 χρόνια. Όσο για τον σύζυγό της, η Hailey δήλωσε πως το αγαπημένο στοιχείο στη σχέση τους, είναι ο δεσμός και η παρέα που έχουν αναπτύξει. «Ειλικρινά είσαι ο καλυτερος μου φίλος σε όλοκληρο τον κόσμο», δηλώνει το μοντέλο και επιχειρηματίας αναφερόμενη στον Justin.

Jenny.Gr
@vogueaustralia

Τέλος αποκάλυψε ακόμη πως αγαπημένο της άλμπουμ αυτόν τον καιρό είναι το “SOS” της SZA, με αγαπημένο κομμάτι το “Far”.