UPDATE

O Chris Rock μίλησε πρώτη φορά δημόσια για το χαστούκι του Will Smith: «Ακόμα πονάει. Αλλά δεν είμαι θύμα, μωρό μου»


JTeam

6 Μαρτίου 2023

O Chris Rock μίλησε πρώτη φορά δημόσια για το χαστούκι του Will Smith: «Ακόμα πονάει. Αλλά δεν είμαι θύμα, μωρό μου»
«Όποιος λέει ότι οι λέξεις πληγώνουν δεν έχει φάει ποτέ γροθιά στο πρόσωπο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο γνωστός παρουσιαστής και κωμικός

Σχεδόν ένα χρόνο μετά, ο Chris Rock αναφέρεται στην πιο viral στιγμή στη ιστορία των Oscars. Στo χαστούκι που «σημάδεψε» την τελετή των Όσκαρ του 2022, και άφησε το κοινό άναυδο.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός κωμικός έγραψε ιστορία στο Netflix το Σάββατο, κάνοντας το πρώτο live event της πλατφόρμας, ενώ επίσης αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο περιστατικό.

«Θα προσπαθήσω να κάνω ένα σόου απόψε χωρίς να προσβάλω κανέναν. Θα βάλω τα δυνατά μου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να σκανδαλιστεί» δήλωσε αρχικά ο Rock. «Οι άνθρωποι πάντα λένε ότι οι λέξεις πληγώνουν- όποιος λέει ότι οι λέξεις πληγώνουν, δεν έχει φάει ποτέ γροθιά στο πρόσωπο» συμπλήρωσε, με νόημα.

Jenny.Gr

«Όλοι ξέρετε τι μου συνέβη» είπε, εν συνεχεία. «Ακόμα πονάει. Έχω το 'Summertime' να ηχεί στα αυτιά μου. Αλλά δεν είμαι θύμα, μωρό μου. Δεν θα με δείτε ποτέ στην Όπρα να κλαίω».

Άφησε να εννοηθεί ότι η απάντηση του Smith στο αστείο του για τη σύζυγό του, Jada Smith, αφορούσε περισσότερο τη σχέση τους παρά τον ίδιο. «Αγαπώ τον Will Smith, όλη μου τη ζωή. Όλη μου τη ζωή τον υποστήριζα. Tώρα βλέπω το 'Emancipation' μόνο και μόνο για να τον δω να τρώει ξύλο ( πρόκειται για ταινία στην οποία ο Will υποδύεται έναν σκλάβο)».

Απαντώντας στην απορία που εκφράστηκε από πολλούς, γιατί δεν αντέδρασε εκείνη τη στιγμή, είπε: «Επειδή έχω γονείς. Ξέρετε τι μου έμαθαν οι γονείς μου; Μην τσακώνεσαι μπροστά σε λευκούς».

Στο live του, ο κωμικός έθιξε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως ο εθισμός, η άμβλωση, ο ρατσισμός στην Αμερική, η Μeghan Markle, οι Kardashians. Δήλωσε ακόμη πως οι ΗΠΑ «είναι σε φρικτή κατάσταση αυτή τη στιγμή», τονίζοντας πως «είναι χειρότερα από την Ουκρανία. Ναι, το είπα. Ξέρετε γιατί; Γιατί η Ουκρανία είναι ενωμένη και η Αμερική είναι, ξεκάθαρα, διχασμένη. Εάν έρχονταν οι Ρώσοι τώρα, η μισή χώρα θα έλεγε: "Ας τους ακούσουμε". Είμαστε σε κακή κατάσταση».