UPDATE #NOW

Oscars 2023: Ειδική ομάδα διαχείρισης κρίσεων από φέτος μετά το χαστούκι του Will Smith


JTeam

24 Φεβρουαρίου 2023

Oscars 2023: Ειδική ομάδα διαχείρισης κρίσεων από φέτος μετά το χαστούκι του Will Smith
H διοργάνωση έβαλε σε ετοιμότητα ειδική ομάδα διαχείρισης κρίσεων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν απρόοπτα περιστατικά στις 12 Μαρτίου 2023

Ήταν μια σκηνή που μας άφησε κυριολεκτικά άναυδους. «Πρόκειται άραγε για ένα αστείο», «πρόκειται μήπως για κάτι σκόπιμο» ή «μήπως όντως συνέβη στην πραγματικότητα», αυτά και άλλα πολλά αναρωτήθηκε όλος ο πλανήτης, βλέποντας το viral χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock. Από εκεί και έπειτα το χάος. Ήρθαν συγγνώμες, δηλώσεις, μετάνοιες κι ένα σωρό σχόλια και υποθέσεις από τους χρήστες, χωρίς να ξέρουμε ακόμη ακριβώς τι να πιστέψουμε.

Βρισκόμαστε όμως μόνο λίγες ημέρες μακριά από τη λαμπερή τελετή των Oscars και μετά το περιστατικό αυτό, φαίνεται πως τα δεδομένα (μάλλον) έχουν αλλάξει, αφού η διοργάνωση ανακοίνωσε «ειδική ομάδα διαχείρισης κρίσεων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν απρόοπτα περιστατικά».

Στον απόηχο λοιπόν του περσινού επεισοδίου, ο διευθύνων σύμβουλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, Bill Kramer, δήλωσε πως η νέα ομάδα έχει «τρέξει πολλά σενάρια» με την ελπίδα ότι θα είναι «προετοιμασμένη για ο,τιδήποτε» μπορεί να συμβεί στο gala στις 12 Μαρτίου με οικοδεσπότη τον κωμικό και παρουσιαστή Jimmy Kimel.

«Έχουμε μια ολόκληρη ομάδα κρίσης, κάτι που δεν είχαμε ποτέ πριν, και πολλά σχέδια σε εφαρμογή» δήλωσε ο Bill Kramer στο περιοδικό TIME.