UPDATE #NOW

Oscars 2023 - Το trailer: Ο παρουσιαστής Jimmy Kimmel σατιρίζει το Top Gun και το χαστούκι του Will Smith


Κλέλια Φατούρου

15 Φεβρουαρίου 2023

Oscars 2023 - Το trailer: Ο παρουσιαστής Jimmy Kimmel σατιρίζει το Top Gun και το χαστούκι του Will Smith
Ο Kimmel θα παρουσιάσει τα Όσκαρ για τρίτη φορά

Λίγες εβδομάδες απέμειναν για τα Oscars και ξέρουμε ήδη ότι παρουσιαστής θα είναι ο Jimmy Kimmel, που το έχει κάνει με επιτυχία άλλες δύο φορές. Λίγο πριν την απονομή, μάς ετοίμασε ένα 4λεπτο βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ο Jon Hamm, ο Charles Parnell και ο παλαίμαχος Billy Crystal.

Πρόκειται για μία παρωδία του Maverick, που είναι υποψήφιο για 6 Όσκαρ, με αναφορές σε ονόματα της ταινίας. «Οφείλω να παραδεχθώ ότι δεν περίμενα να μου ζητήσετε να παρουσιάσω ξανά», λέει ο Kimmel με τον Hamm να του απαντά «Ρωτήσαμε πάρα πολλούς πριν από εσένα», απαριθμώντας διάσημα ονόματα αλλά και όλους τους γνωστούς Steve. «Steve Martin, Steve Carell, Steve Buscemi, Steve Austin, Steve Seagal, Steve Urkel, τον Steve από το Blue's Clues».

Προφανώς και θα αναφέρονταν στο συμβάν που επισκίασε τη βραδιά, το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock, που ήταν εν εκ των παρουσιαστών. «Το ABC μάς ζήτησε να βρούμε έναν οικοδεσπότη που να μην χαστουκίζεται». «Ευτυχώς, γιατί δεν γίνεται να με χαστουκίσουν. Κλαίω πολύ».

Ο Kimmel παρουσιάζει τις ιδέες του για τη βραδιά, αναφερόμενος στο κλείσιμο των Όσκαρ το 2017, με το λάθος που έγινε στο Όσκαρ καλύτερης ταινίας, όπου δόθηκε στο La La Land, ενώ είχε νικήσει το Moonlight. «Μετά θα τους σηκώσω όλους να χειροκροτήσουν κάποιο γέρο και αν το καταφέρω, θα έχουν μείνει μόνο 4 ή 5 ώρες μέχρι να βραβευτεί η καλύτερη ταινία που ας ελπίσουμε ότι θα είναι η σωστή». Για φινάλε, έχουμε τον 9 φορές παρουσιαστή Billy Crystal, που είπε ότι δεν μπορεί να παρουσιάσει αλλά «δώστε μία ευκαιρία σε αυτό το νέο παιδί».