CELEBRITIES

Ο Will Smith προσπαθεί να επιστρέψει στα social media μετά το χαστούκι των Όσκαρ


JTeam

22 Αυγούστου 2022

Ο Will Smith προσπαθεί να επιστρέψει στα social media μετά το χαστούκι των Όσκαρ
@willsmith
H νέα ανάρτηση του ηθοποιού τρεις εβδομάδες μετά τη δημόσια απολογία του στον Chris Rock για εκείνο το χαστούκι που άφησε, πλέον, ιστορία

Την επομένη των Όσκαρς, το στιγμιότυπο όπου ο Will Smith, ανέβηκε στην σκηνή για να χαστουκίσει τον Chris Rock έπειτα τα όσα δήλωσε για τη γυναίκα του, Jada, έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Μεταξύ σοβαρού και αστείου, το χαστούκι αυτό έμελλε να μείνει στην ιστορία των Όσκαρς, με τον Smith να δηλώνει μετανιωμένος για την συμπεριφορά του και, μόλις πρόσφατα, να απολογείται δημόσια στον Rock.

Αυτήν την φορά ο Smith, με μια χιουμοριστική ανάρτηση προσπάθησε να εκφράσει τη δυσκολία του να επιστρέψει και πάλι στα social media, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ προσπαθώντας να επιστρέψω και πάλι στα social».

Μεταξύ εκείνων που σχολίασαν την ανάρτηση ήταν ο πρώην παρουσιαστής του National Geographic, Cesar Millan, ο οποίος σημείωσε: «Το ζωικό βασίλειο είναι μαζί σου, Will». Επιπλέον, η πρώην σύζυγος του Smith, Sheree Zampino, απάντησε με ένα emoji καρδιάς.

Αυτή η ανάρτηση έρχεται αμέσως μετά το τελευταίο βίντεο που ανέβασε και τόνισε πως «δεν υπάρχει μέρος του εαυτού μου που να πιστεύει ότι αυτός ήταν ο σωστός τρόπος να συμπεριφερθώ εκείνη τη στιγμή». Και ζήτησε για μια ακόμη φορά συγγνώμη από τον Rock και την οικογένεια του κωμικού μετά το περιστατικό που οδήγησε τον Smith να παραιτηθεί από την Ακαδημία και για το οποίο έλαβε 10ετή αποκλεισμό από τις εκδηλώσεις της οργάνωσης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.