UPDATE

Miele: Μια Οικογενειακή επιχείρηση με αφοσίωση στην ποιότητα, τη δεξιοτεχνία και την τεχνολογική καινοτομία


JTeam

14 Μαρτίου 2023

Miele: Μια Οικογενειακή επιχείρηση με αφοσίωση στην ποιότητα, τη δεξιοτεχνία και την τεχνολογική καινοτομία
Οι οικογένειες Miele και Zinkann έχουν διαμορφώσει την εταιρεία για περισσότερα από 120 χρόνια.

Το 1899, με 11 υπαλλήλους, τέσσερις τόρνους και μια μηχανή διάτρησης, ο μηχανικός Carl Miele και ο επιχειρηματίας Reinhard Zinkann ίδρυσαν μια εταιρεία για την κατασκευή διαχωριστή γάλακτος – κρέμας, στο Herzebrock. Η κατευθυντήρια αρχή τους γίνεται η επιχειρηματική φιλοσοφία: Immer besser (Πάντα καλύτερα).

Παραμένοντας μια οικογενειακή επιχείρηση, είμαστε περήφανοι που σκεφτόμαστε σε γενιές και όχι σε χρόνια.

Δημιουργούμε εμπειρίες απόλαυσης, επαναπροσδιορίζοντας την τελειότητα κάθε μέρα. Η αφοσίωση μας παραμένει να εφαρμόζουμε με συνέπεια την αριστεία σε ό,τι κάνουμε.

Η τεχνολογική μας κληρονομιά και η εμμονή με την ποιότητα είναι το κλειδί που οδήγησε τη Miele σε μια διαφοροποιημένη, κορυφαία θέση σε μια κατηγορία ομοιότητας. Αυτό είναι ανεκτίμητο και παραμένει μέρος της βασικής μας ταυτότητας.

Τελειότητα: Σκεφτόμαστε τα προϊόντα μας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα, που είναι εκτεταμένη και all – inclusive.

Όλοι μοιραζόμαστε ένα κοινό σπίτι, τον πλανήτη μας – και την ευθύνη να τον διατηρήσουμε. Κάνουμε τη βιωσιμότητα πράξη σε κάθε βήμα.

Η ευθύνη μας δεν τελειώνει στην πύλη του εργοστασίου μας. Εργαζόμαστε συνεχώς για να κάνουμε τη βιωσιμότητα βασικό στοιχείο, σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής των προϊόντων και των υπηρεσιών μας – καθώς και σε όλες τις αλυσίδες διανομής μας και στα σπίτια των καταναλωτών μας.

Η Miele είναι αφοσιωμένη στην παραγωγή άρτιων προϊόντων και υπηρεσιών, με τον μικρότερο αντίκτυπο στο περιβάλλον, με απώτερο στόχο να επιτύχει 100% ουδετερότητα στο ανθρακικό της αποτύπωμα.

Εργαζόμαστε για τη δημιουργία μιας κυκλικής αλυσίδας αξίας, με μηδενικά απόβλητα από τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις συσκευές μας.
Δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε καλύτερες, πιο έξυπνες συσκευές. Έχουμε προσθέσει πολλές νέες εφαρμογές στο smart home χαρτοφυλάκιο μας τα τελευταία χρόνια.

Για παράδειγμα, οι συσκευές μας μπορούν να ενσωματωθούν σε έξυπνα συστήματα διαχείρισης ενέργειας για περαιτέρω μείωση της κατανάλωσης. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μας εξοικονομούν χρήματα και κάνουν κάτι καλό για το περιβάλλον.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ "IMMER BESSER"

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ."


Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΚΑΝΟΥΜΕ

Παραμένουμε με τον Πελάτη για μια ζωή. Τα προϊόντα μας δεν αγοράζονται απλά, ζούμε μαζί τους. Σκεφτόμαστε σε γενιές, παρά σε χρόνια.

Ο καταναλωτής βρίσκεται στην καρδιά και το μυαλό μας και εμπνέει ό,τι κάνουμε. Εξασφαλίζουμε γι’αυτούς εξαιρετικές εμπειρίες, σε όλα τα σημεία επαφής μας, από την αγορά μέχρι την τεχνική υποστήριξη και το service. Είμαστε η μόνη εταιρεία στον κλάδο με δικό μας στόλο service και τον επεκτείνουμε εκθετικά, με premium, μοναδικές υπηρεσίες.

Οι ιδέες και τα προϊόντα μας ξεκινούν από τους καταναλωτές και μένουν μαζί τους για μια ζωή, γιατί τα προϊόντα μας δεν αγοράζονται απλώς, αλλά βιώνονται στην καθημερινότητα. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι η ευθύνη μας δεν τελειώνει στην πύλη του εργοστασίου. Έτσι, η προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια είναι διαρκής, καθ’όλη τη διάρκεια της ζωής των συσκευών μας.

Επεκτείνουμε τα Miele Experience Centers. Κύρια πρόθεση είναι να δώσουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία Miele, να έρθουν σε επαφή με τις νέες τεχνολογίες και τις νέες καινοτομίες μας, να βιώσουν τη δεξιοτεχνία σε όλες τις κατηγορίες που λειτουργούμε.