UPDATE

H μητέρα του Pique συγκάλυπτε την παράλληλη σχέση του γιού της, όσο η Shakira έκλαιγε στον ώμο της


JTeam

27 Μαρτίου 2023

H μητέρα του Pique συγκάλυπτε την παράλληλη σχέση του γιού της, όσο η Shakira έκλαιγε στον ώμο της
Splash News
Νέα δημοσιεύματα θίγουν τη σχέση ανάμεσα στη Shakira και τη μητέρα του Pique, Montserrat Bernabeu

Γνωρίζαμε πως η Shakira δεν ένιωσε πληγωμένη μόνο από τον επί 11 χρόνια σύντροφό της, Gerard Pique αλλά και από την μητέρα του. Την Montserrat Bernabeu. Το θέμα όμως είναι πως δεν γνωρίζαμε ακριβώς τους λόγους.

Όπως όλα δείχνουν, οι δυο γυναίκες έχουν έντονη διαμάχη και κόντρα μεταξύ τους, καθώς η λατίνα τραγουδίστρια ανακάλυψε πως η Montserrat όχι μόνο γνώριζε για τη παράλληλη σχέση του γιού της με την Clara Chia, αλλά και την συγκάλυπτε.

Όταν η Shakira είχε ξεκινήσει να έχει τις αμφιβολίες της και θεωρούσε πως ο Pique δεν είναι αφοσιωμένος σε εκείνη και μόνο, προσπαθούσε να βρει απαντήσεις και στήριξη στη μητέρα του, με την οποία συζητούσε το σχετικό θέμα. Μεταξύ άλλων να σημειωθεί, πως σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, Pique και Clara Chia συναντιόντουσαν στο σπίτι της οικογένειας του Pique, και η μητέρα του τα γνώριζε όλα.

Οι υποψίες της Shakira συνεχίστηκαν παρά τα όσα έλεγε η Montserrat Bernabeu και έτσι προσέλαβε έναν ειδικό ντετέκτιβ. Το ένα στοιχείο έφερε το άλλο, ενώ το βάζο με τη μαρμελάδα αποτέλεσε και το αποκορύφωμα, πως κάποια άλλη πέρα από την ίδια, μπαίνει στο σπίτι τους στην Ισπανία.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα από την Latin Post, η μητέρα του Pique και η Shakira, είχαν και έναν πολύ έντονο καυγά, σε σημείο που η Montserrat έφτασε σε σωματική βία, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί κάτι από τις δυο πλευρές. Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει άλλωστε και το στιγμιότυπο που η Montserrat κρατάει με θυμό και επιθετικότητα το πρόσωπο της τραγουδίστριας;

Στο μεταξύ ο Pique σε πρόσφατη συνέντευξή του, δηλώνει πως δεν μετανιώνει καθόλου για τον χωρισμό του από την πρώην σύντροφο του, ενώ πλέον δηλώνει ευτυχισμένος:

«Συνεχίζω να κάνω αυτό που θέλω» δήλωσε στην El Pais την Κυριακή. «Την ημέρα που θα πεθάνω, θα κοιτάξω πίσω και ελπίζω ότι πάντα θα έχω κάνει αυτό που ήθελα. Θέλω να είμαι πιστός στον εαυτό μου. Δεν πρόκειται να ξοδέψω χρήματα για να φτιάξω την εικόνα μου. Υπήρξαν αλλαγές στη ζωή μου και ήξερα πώς να διατηρώ την ευτυχία».

TAGS