UPDATE #NOW

Η Shakira στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον χωρισμό: «Είμαι έτοιμη για τον επόμενο γύρο»


JTeam

28 Φεβρουαρίου 2023

Η Shakira στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον χωρισμό: «Είμαι έτοιμη για τον επόμενο γύρο»
@enrique_acevedo
«Υπάρχει ένα μέρος στην κόλαση για γυναίκες που δεν υποστηρίζουν άλλες γυναίκες», δηλώνει μεταξύ άλλων η Shakira στη νέα της συνέντευξη η οποία θα κυκλοφορήσει άμεσα

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μοιράζομαι ότι αύριο στο δελτίο ειδήσεων του Estrellas έχουμε μια μικρή γεύση από την αποκλειστική συζήτηση με την Shakira», δήλωσε ο Μεξικανός δημοσιογράφος, Enrique Acevedo, o οποίος αποκάλυψε πως φέρνει στο κοινό μια συνέντευξη με τη γνωστή Κολομβιανή σταρ, η οποία θα είναι και η πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά το διαζύγιο από τον Pique.

«Πήγαμε στη Βαρκελώνη για να μιλήσουμε για τη μουσική της και τους στίχους της, για τη φάση που περνάει στην καριέρα της και τι έρχεται στη ζωή της», πρόσθεσε.

Shakira και Pique χώρισαν μετά από 11 χρόνια γάμου, ενώ το δράμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το διαζύγιο και την κόντρα τους, έχει τραβήξει τα βλέμματα της ποπ κουλτούρας.

Σύμφωνα με την The Sun, κατά τη διάρκεια της νέας συνέντευξης, η Shakira «ρίχνει» και πάλι υπονοούμενα για την σύντροφο του Gerard Pique, λέγοντας: «Υπάρχει ένα μέρος στην κόλαση που προορίζεται για γυναίκες που δεν υποστηρίζουν άλλες γυναίκες»

Jenny.Gr
@Enrique_acevedo

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η τραγουδίστρια μιλά για την καριέρα της, δηλώνοντας έτοιμη να αντιμετωπίσει τα πάντα. «Είμαι έτοιμη για τον επόμενο γύρο. Η ζωή μπορεί να έρθει και να μου δείξει τι άλλο υπάρχει» αναφέρει.

Ακόμη, η Shakira σχολίασε τη συνεργασία της με τον Bizarrap, για το viral τραγούδι, το οποίο αναφέρεται στον χωρισμό της και τη Clara Chia, τη νέα σύντροφο του Pique. Το τραγούδι σάρωσε και έγινε γρήγορα ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια στην ιστορία του YouTube με 63 εκατομμύρια προβολές σε μόλις 24 ώρες.

Στο νέο και τελευταίο της τραγούδι «TQG», η Shakira αναφέρεται και πάλι στον Pique, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Αυτό που ζήσαμε το ξέχασα. Και αυτό είναι που σε προσβάλει. Και η ζωή έχει γίνει ακόμα καλύτερη για μένα. Δεν είσαι πια ευπρόσδεκτος εδώ».

Jenny.Gr
@Enrique_acevedo