UPDATE

Gwyneth Paltrow: Νικήτρια στην δικαστική διαμάχη - «Δεν έφταιγε σε τίποτα»


JTeam

31 Μαρτίου 2023

Gwyneth Paltrow: Νικήτρια στην δικαστική διαμάχη - «Δεν έφταιγε σε τίποτα»
Splash News
H ευθύνη για το ατύχημα σε πίστα του σκι, στον Τerry Sanderson

Αθώα βγαίνει από τη δίκη για το ατύχημα σε πίστα του σκι η Gwyneth Paltrow, καθώς οι ένορκοι έκριναν πως δεν ευθυνόταν εκείνη για τη σύγκρουση με τον Τerry Sanderson. Με την απόφαση του δικαστηρίου, η Gwyneth Paltrow παίρνει τη συμβολική αποζημίωση του ενός δολαρίου που ζητούσε, ενώ το ύψος των δικαστικών εξόδων- που επίσης διεκδικούσε η ηθοποιός- θα καθοριστεί σε νέα συνεδρίαση.

Οι ένορκοι του δικαστηρίου κατέληξαν στην απόφασή τους έπειτα από σύσκεψη δύο ωρών και 20 λεπτών, κατά την οποία έκριναν πως ο Τerry Sanderson ευθυνόταν για το ατύχημα.

Το ατύχημα έγινε σε πίστα του σκι στη Γιούτα, το 2016. Τρία χρόνια αργότερα, ο Τerry Sanderson έκανε αγωγή στην ηθοποιό, διεκδικώντας αρχικά 3 εκατομμύρια δολάρια, αλλά λίγο προτού ξεκινήσει η δίκη έριξε τις απαιτήσεις του στα 300.000 δολάρια.

Ο 76χρονος σήμερα Sanderson, κατηγορούσε την Gwyneth Paltrow ότι πέφτοντας πάνω του ενώ έκανε σκι, του προκάλεσε εγκεφαλική κάκωση, κάταγμα σε τέσσερα πλευρά και άλλα σοβαρά τραύματα. Η ηθοποιός του απάντησε με αγωγή, διεκδικώντας ένα δολάριο και τα δικαστικά έξοδα.

Τα λόγια της Gwyneth Paltrow στον Τerry Sanderson μετά το αποτέλεσμα της δίκης

Αποχωρώντας από το δικαστήριο, έπειτα από την ανακοίνωση της απόφασης, η ηθοποιός πλησίασε τον Τerry Sanderson, έσκυψε και του είπε «Εύχομαι να είσαι καλά». «Ευχαριστώ αγαπητή», της απάντησε ο 76χρονος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος αργότερα.

«Είμαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα και εκτιμώ όλη τη σκληρή δουλειά του δικαστή Χόλμπεργκ και των ενόρκων. Τους ευχαριστώ για τη σύνεση στη διαχείριση της υπόθεσης», ανέφερε σε δήλωσή της ο ηθοποιός.

Από την πλευρά του, ο Sanderson εξέφρασε απογοήτευση για τους χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν για εκείνον κατά τη διάρκεια της δίκης. «Αυτό δεν αφορούσε τα στοιχεία για το ατύχημα, έτσι δεν είναι; Άκουσα πώς χαρακτηρίστηκα- ήταν ένα αφήγημα για τη ζωή που έχω ζήσει. Είπαν πράγματα που ήταν απολύτως αναληθή», δήλωσε.

Η δίκη κράτησε δύο εβδομάδες και περιελάμβαναν πολλές καταθέσεις, πέρα από εκείνες των δύο εμπλεκομένων. Μεταξύ αυτών, ήταν και του Craig Ramon, που εμφανίστηκε ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του ατυχήματος.

Ο Ramon, μέλος ομαδικής συνομιλίας για το σκι στην οποία συμμετέχει ο Sanderson, κατέθεσε ότι είδε σκιέρ να πέφτει πάνω στην πλάτη του τελευταίου. Από την πλευρά της, η Paltrow περιέγραψε στο δικαστήριο πώς ο Sanderson ήταν εκείνος που έπεσε πάνω της.

Η ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου