CELEBRITIES

Πώς να πεις «Είμαι αθώα» χωρίς να μιλήσεις: Το κατά Gwyneth Paltrow Ευαγγέλιο (μόδας και όχι μόνο)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

29 Μαρτίου 2023

Πώς να πεις «Είμαι αθώα» χωρίς να μιλήσεις: Το κατά Gwyneth Paltrow Ευαγγέλιο (μόδας και όχι μόνο)
splashnews.com
Ποτέ δεν ξέρεις από που θα πάρεις γνώση, η οποία θα σου είναι χρήσιμη τελικά στο μέλλον

Η Gwyneth Paltrow, η wellness guru, η επιχειρηματίας και ηθοποιός, την τελευταία μιάμιση εβδομάδα μας έχει δώσει αρκετή τροφή για σχόλια πάνω στην limited σειρά της που τιτλοφορείται «Sanderson v. Paltrow».

Αν δεν έχεις ξεμείνει από internet και δεν είσαι ακόμα σε καραντίνα, τότε σίγουρα θα έχεις ακούσει για αυτή την πολύκροτη υπόθεση, όπου η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός καταθέτει σε αστικό δικαστήριο για την υπόθεση του Terry Sanderson, ενός συνταξιούχου οπτικού με τον οποίο συγκρούστηκε κατά τη διάρκεια του σκι στο Bandana Run στο Deer Valley το 2016.

Από την άλλη, έχει περάσει αρκετός καιρός από όταν η Gwyneth μας απασχόλησε με τις στιλιστικές επιλογές της. Η τελευταία φορά ήταν όταν είχε φορέσει εκείνο το «punk» Alexander McQueen φόρεμα με μεγάλη αποτυχία. Τώρα μας απασχολεί με τα looks -και όχι μόνο- που επιλέγει για τη δίκη. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελούν μια συμφωνία από γήινους τόνους, μαλακά υφάσματα και ό,τι άλλο θα μπορούσε να εισχωρήσει στο υποσυνείδητό μας και να μας θυμίσει την παιδική μας ηλικία -για προφανείς λόγους. Ειλικρινά αν ο Meisel φωτογράφιζε ακόμα για την ιταλική Vogue, θα είχαμε ένα πολύ σικάτο editorial εμπνευσμένο από αυτή τη δίκη!

Τι μάθαμε λοιπόν από την προσπάθεια της wellness guru -και κατηγορουμένης- Gwyneth Paltrow να πείσει ότι είναι αθώα χωρίς να μιλήσει; Δείτε την παρακάτω λίστα!

Το «quiet luxury» είναι φίλος σου

Έχεις μια δίκη και είσαι billionaire; Μη την πατήσεις όπως η Martha Stewart και πας στο δικαστήριο με την Birkin τσάντα σου. For the love of God! Φόρεσε ρούχα που θα μπορούσε να φορέσει και ο μέσος ακροατής του δικαστηρίου ή οι δημοσιογράφοι που σε περιμένουν απ΄έξω. Πάρε παράδειγμα την Gwyneth: οι μπότες της είναι Celine; Πιθανόν. Μπορείς να το καταλάβεις με την πρώτη ματιά; Όχι. Τα γυαλιά της είναι Gucci; Ίσως. Μπορείς να το καταλάβεις με την πρώτη ματιά; Όχι. Το παλτό της είναι The Row; Κατά πάσα πιθανότητα. Μπορείς να το καταλάβεις με την πρώτη ματιά; Όχι. Κάνε blend-in με το κοινό και μην ξεχνάς πως τα ουδέτερα χρώματα σε κάνουν όσο αθώα, όσο το χιόνι -σαν το χιόνι που έκανες σκι Gwyneth μου.

Όλα είναι mindgame

«Παίξε» λιγάκι με το υποσυνείδητο το κοινού και προσπάθησε να σε ταυτίσουν με κάτι το αθώο, όπως ένα παιδάκι. Τι καλύτερο λοιπόν από το ροζ χρώμα, που ξεχειλίζει από παιδικότητα, τους φιόγκους, που σε κάνουν να φαίνεσαι εξαιρετικά γλυκιά και φυσικά μην ξεχνάμε τα γιακαδάκια, που έχουν διττή σημασία: και θυμίζουν τη γιαγιά μας και μας θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια. Ά ρε Gwyneth, πάλι έγραψες!

Γίνε και λιγάκι «τσούχτρα»

«Δεν είμαι πολύ καλός στις συμβουλές. Θα σε ενδιέφερε ένα σαρκαστικό σχόλιο;» είχε πει ο Chandler από τα FRIENDS στα μακρινά '90s και αυτό ακριβώς θα κάνεις. Αλλά χωρίς να μιλήσεις, ακριβώς όπως το έκανε η Gwyneth. Έχεις δίκη με έναν συνταξιούχο 75χρονο οπτικό; Φόρεσε -ακόμα και αν δεν τα χρειάζεσαι- γυαλιά, που θα μπορούσε να σου είχε δώσει ο ίδιος όταν εργαζόταν. Ναι Gwyneth, την πιάσαμε την ειρωνεία!

Επωφελήσου από τα trends της εποχής

Και για μια wellness guru αυτό το trend δεν είναι άλλο από το sustainability. Αλίμονό σου αν σε δουν στο δικαστήριο να πίνεις από πλαστικά μπουκάλια νερό. Ειδικά αν σε λένε Gwyneth Paltrow και συνηγορείς πως το νερό έχει συναισθήματα. Μη το καταδικάζεις σε μια ζωή μέσα σε ένα μπουκάλι από πλαστικό μιας χρήσης. Άσε που το eco-friendly κίνημα είναι τεράστιο και δε σε συμφέρει να το έχεις απέναντί σου στη δίκη.

Jenny.Gr
splashnews.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.