UPDATE

5 granfluencers που αποδεικνύουν πως το να μεγαλώνεις, είναι τελικά διασκεδαστικό


Τόνια Τζάφερη

4 Απριλίου 2023

5 granfluencers που αποδεικνύουν πως το να μεγαλώνεις, είναι τελικά διασκεδαστικό
@greceghanem
Μήπως «η καλύτερη ζωή σου» σε περιμένει μετά τα 50; Οι παρακάτω γυναίκες πάντως, μπορούν να επιβεβαιώσουν κάτι τέτοιο

Αν ένα πράγμα αναζητούμε και αγαπάμε πολύ, αυτό είναι η έμπνευση. Και ευτυχώς τα social media, είναι ένας από τους τρόπους να εμπνευστούμε, αλλά και να παρατηρήσουμε ανθρώπους σε διαφορετικές φάσεις και ηλικίες της ζωής τους.

Αν έχεις τις ανησυχίες σου για τα επόμενα χρόνια της ζωής σου, είτε αυτά είναι τα 50, 60, 70 και παραπάνω, εμείς σου δίνουμε μια απόδειξη, πως τελικά το να μεγαλώνεις, όχι μόνο δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβόμαστε και να ανησυχούμε αλλά αντιθέτως, μπορεί να είναι διασκεδαστικό και δημιουργικό.

Αν το καλοσκεφτείς, όσο πιο νέος είσαι, τόσο δεν γνωρίζεις ακόμη πώς να ζεις τα καλά της ζωή. Δεν έχεις πάρει τα μαθήματά σου ή μπορεί να νιώθεις κάπως χαμένη και μπερδεμένη. Μετά τα 50 σου όμως, κατά πάσα πιθανότητα έχεις βρει τι πραγματικά σου αρέσει και σε γεμίζει, έχεις δοκιμαστεί στις προκλήσεις της ζωής, αλλά και σε γενικές γραμμές, ζεις τη ζωή έτσι όπως της αξίζει. Ή τέλος πάντων, όπως σου αρέσει.

Οι παρακάτω granfluencers, δηλαδή influencers άνω των 50 ετών, φαίνεται πως έχουν βρει την ηλικία τους και τη ζωή τους διασκεδαστική και πιο όμορφη από ποτέ- και αυτό ακριβώς μοιράζονται απλόχερα στoυς λογαριασμούς τους:

Grece Ghanem

Θα ξεκινήσω με μια αγαπημένη από το Μοντρεάλ του Καναδά, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει μια νέα καριέρα στη ζωή της και αυτό το κατάφερε, μετά τα 50 της χρόνια. Ξεκίνησε να ποστάρει τα στιλάτα της outfit, αλλά και τα αγαπημένα της προϊόντα, μέχρι να κάνει συνεργασίες με κορυφαία brands μόδας και ομορφιάς. Φαίνεται να αγαπά περισσότερο από ποτέ την εμφάνισή της, ενώ δεν σταματά να πειραματίζεται στιλιστικά.

JoAni Johnson

Το 68χρονο πλέον μοντέλο, έχει περάσει από διάφορες δουλειές (όπως υποδοχή, πωλήτρια, γραμματεία και άλλα πολλά), μέχρι να φτάσει να γίνει μοντέλο στο show της Fenty. Μπήκε στη βιομηχανία της μόδας χωρίς πολλές ελπίδες και με μεγάλο ανταγωνισμό, και απέδειξε πως τίποτα από αυτά δεν μπορεί να της σταθεί εμπόδιο.

Lyn Slater

Ένα ακόμη παράδειγμα είναι η επίσης 68χρονη Lyn από την Νέα Υόρκη. Καθηγήτρια πανεπιστημίου και κοινωνικός λειτουργός στο παρελθόν, η οποία από τύχη έγινε cultural influencer. Γνωστή για τη διάθεσή της να αποδεικνύει πως τα στερεότυπα δεν είναι τίποτα παραπάνω από «ταμπέλες», αγαπά βαθιά τα second hand ρούχα και τη βιώσιμη μόδα, δείχνοντας τη δική της, μοναδική αισθητική.

Iris Apfel

Να σημειωθεί πως η ηλικία της αγγίζει τα 100, ενώ οι ακόλουθοί της ξεπερνούν τα 2,6 εκατομμύρια. Το στιλ της μας αφήνει κάθε φορά εντυπωσιασμένους, ενώ έχει αναγνωριστεί ως fashion icon, συμμετέχοντας σε διεθνείς καμπάνιες διάσημων οίκων μόδας.

Bon and Pon

Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της Ιαπωνίας. Προωθούν την τέλεια αρμονία και φαίνεται πως τα καταφέρνουν περίφημα τόσο στη ζωή, όσο και στην εμφάνιση. Συντονίζονται απόλυτα, σε ένα κομψό, προσεγμένο παιχνίδι συνδυασμών, το οποίο ακολουθούν διαδικτυακά (και όχι μόνο) όλο και περισσότεροι χρήστες.