UPDATE

Τι σημαίνει η σειρά που γεννήθηκες για την ερωτική σου ζωή;


JTeam

10 Απριλίου 2023

Τι σημαίνει η σειρά που γεννήθηκες για την ερωτική σου ζωή;
Πώς επηρεάζεται η ερωτική σου συμπεριφορά, ανάλογα με τη σειρά γεννήσεως σου

Αν πιστεύεις πως η σειρά με την οποία ήρθες στη ζωή είναι τυχαία, τότε μάλλον κάνεις λάθος. Συνέχισε να διαβάζεις και θα καταλάβεις:

Αν έχεις γεννηθεί πρώτος από τα αδέρφια σου

Τα μεγαλύτερα αδέρφια γνωρίζουν ακριβώς τι θέλουν και δεν φοβούνται να το ζητήσουν. Οι πρωτότοκοι έχουν αυτοπεποίθηση, έχουν την τάση να ηγούνται και σίγουρα δεν θα έχουν πρόβλημα να δοκιμάζονται και να πειραματίζονται. Στο μεγαλύτερο παιδί αρέσουν όλες οι κλασικές κινήσεις του «control freak», γι' αυτό και είναι πιθανό να συναναστρέφεται με πιο υποτακτικούς παρτενέρ.

Μεσαίος

Τίποτα δεν κάνει ένα μεσαίο παιδί πιο χαρούμενο από το να βλέπει πόσο ενθουσιασμένος είναι ο σύντροφός του μαζί του. Θέλουν η σχέση τους να είναι ικανοποιημένη, να περνάει καλά και γενικότερα, είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι χρειάζεται προκειμένου να ικανοποιήσει μια σχέση του. Τα μεσαία παιδιά αγαπούν επίσης τον έπαινο, την προσοχή και τα κομπλιμέντα. Θέλουν λοιπόν να ακούν ότι αυτό που κάνουν είναι ωραίο, ότι αγαπάτε αυτό που κάνουν, όταν είστε κοντά τους.

Νεότερος

Τα μικρότερα παιδιά είναι αναμφίβολα τα πιο διασκεδαστικά στην ερωτική τους ζωή. Δεν κουράζονται ποτέ, ενώ ακόμη και μετά την ερωτική τους πράξη, θα θέλουν να αναλύσουν κάθε στιγμή τους, αλλά και να τις συζητήσουν μαζί σας. Θέλουν επίσης, να δοκιμάζουν νέα πράγματα. Ακόμα κι αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι που δεν τους έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, πιθανότατα θα δώσουν μια ευκαιρία. Ένας νεότερος αδερφός είναι ενεργητικός, εκφραστικός και γενικά έχει σε προτεραιότητα το να περνάει καλά.

Δίδυμα

Τα δίδυμα έχουν έντονη και βαθιά διαίσθηση και έτσι λαχταρούν τη σύνδεση από τους συντρόφους τους, όσο τίποτα άλλο. Το ερωτικό τους στυλ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως παιχνιδιάρικο και αισθησιακό. Αν βρεθείτε ποτέ σε σχέση με κάποιο που έχει δίδυμο αδερφό ή αδερφή, να θυμάστε πως προτεραιότητα έχει το πάθος και η επικοινωνία. Η πράξεις, αλλά και οι γρήγορες σεξουαλικές επαφές μαζί τους, δεν θα πάνε και πολύ καλά.

Μοναχοπαίδι

Τα μοναχοπαίδια είναι περίεργα, δημιουργικά και επιρρεπή στον πειραματισμό. Τους αρέσει να ανακαλύπτουν πράγματα και έχουν φαντασία. Παιχνίδια, ταμπού, σεξουαλικοί πειραματισμοί- αν έχουν την ευκαιρία θα θέλουν να το δοκιμάσουν. Μην τρομάζετε πολύ από τις φυσικές σεξουαλικές τους τάσεις. Είναι υπέροχοι ακροατές και πολύ υπομονετικοί και θα βάλουν την άνεσή σας πάνω από οτιδήποτε. Τέλος, το πιθανότερο είναι οι αναμνήσεις που θα κάνετε μαζί με ένα μοναχοπαίδι, να είναι συγκλονιστικές.