UPDATE

Athens City Festival: Η ανοιξιάτικη γιορτή της Αθήνας επιστρέφει με πάνω από 200 εκδηλώσεις και δράσεις


JTeam

13 Απριλίου 2023

Athens City Festival: Η ανοιξιάτικη γιορτή της Αθήνας επιστρέφει με πάνω από 200 εκδηλώσεις και δράσεις
Το Athens City Festival του Δήμου Αθηναίων επιστρέφει για 2η συνεχόμενη χρονιά με ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο δράσεις πολιτισμού, ψυχαγωγίας, αθλητισμού και γαστρονομίας στο κέντρο και σε 129 γειτονιές της πόλης.

Το μεγάλο ανοιξιάτικο Φεστιβάλ της πόλης, το Athens City Festival του Δήμου Αθηναίων έρχεται για 2η συνεχόμενη χρονιά να «πλημμυρίσει» την Αθήνα με περισσότερες από 200 ξεχωριστές δράσεις και εκδηλώσεις στο κέντρο και τις 129 γειτονιές της.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί όλο τον Μάιο (01 – 31/5), προσφέροντας ένα πλούσιο πρόγραμμα με δράσεις πολιτισμού, ψυχαγωγίας, αθλητισμού και γαστρονομίας που απευθύνονται σε Αθηναίες, Αθηναίους και επισκέπτες κάθε ηλικίας.

Το Athens City Festival είναι το αποτέλεσμα της στενής και πρωτοποριακής συνεργασίας της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων με ομάδες και φορείς της πόλης: Δημόσια και ιδιωτικά Μουσεία, γκαλερί, πολιτιστικά ιδρύματα, ομάδες της κοινωνίας των πολιτών, μουσικοί, τραγουδιστές, παιδαγωγοί συμμετέχουν -μεταξύ άλλων- σε αυτήν την ξεχωριστή ανοιξιάτικη γιορτή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr