UPDATE

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου: 10 συγγραφείς μάς αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους βιβλία


JTeam

23 Απριλίου 2023

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου: 10 συγγραφείς μάς αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους βιβλία
unsplash
Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου σήμερα και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τη γιορτάσουμε από το να ανατρέξουμε στα αγαπημένα μας βιβλία. Το ίδιο κάνουν και 10 συγγραφείς, αγαπημένοι μικρών και μεγάλων αναγνωστών, οι οποίοι μοιράζονται μαζί μας τα δύο βιβλία που δε θα αποχωρίζονταν ποτέ

Ένα βιβλίο δεν είναι απλά σελίδες γεμάτες μελάνι. Για πολλούς είναι ένα δεύτερο σπίτι στο οποίο βρίσκουν τη θαλπωρή που έχουν ανάγκη. Κάθε φορά που ξεφυλλίζεις ένα νέο βιβλίο, βλέπεις από τις σελίδες του να ξεπηδούν ξεχωριστά και μοναδικά σύμπαντα, στα οποία μπορεί και να βρεις το καταφύγιο σου.

Για αυτό και με πολλά βιβλία οι αναγνώστες αποκτούν ένα έντονο δέσιμο, μία σχέση αγάπης που δύσκολα μπορεί να κλονιστεί. Εξάλλου, ο κόσμος ενός βιβλίου δεν τελειώνει μόλις ολοκληρωθούν οι σελίδες του, αλλά παραμένει ζωντανός και γεμάτος επιπλέον εκπλήξεις, καλώντας τους αναγνώστες του να τον ξανά επισκεφτούν με νέα ματιά και να τις ανακαλύψουν από την αρχή.

Για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου που γιορτάζουμε σήμερα, λοιπόν, ας ανατρέξουμε και εμείς στα βιβλία που μας σημάδεψαν και πάντα θα ξανά γυρνάμε σε αυτά, μαζί με 10 αγαπημένους συγγραφείς, οι οποίοι μας μιλούν για τα δύο βιβλία που δε θα μπορούσαν να αποχωριστούν ποτέ!

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr