UPDATE

Empowering Women by JennyGr: Inspirational fashion stories by answear.gr με την Πέτρα Καλαμπόκα


JTeam

3 Μαΐου 2023

Empowering Women by JennyGr: Inspirational fashion stories by answear.gr με την Πέτρα Καλαμπόκα
Η μόδα και η ψυχολογία είναι άρρηκτα συνδεδεμένες

Το Empowering Women by JennyGr επιστρέφει φέτος ανανεωμένο και στην πιο green εκδοχή του, τέσσερα χρόνια μετά το πρώτο επιτυχημένο workshop. Από τις 10:00 έως και τις 17:00 την Κυριακή 7 Μαΐου δίνουμε στον εαυτό μας την φροντίδα που του αξίζει, στo Anassa City Events, έναν χώρο με μοναδική αρχιτεκτονική, που συνδυάζει το φως και την διακριτική χλιδή.

Jenny.Gr

Από τις 14:15 έως και τις 14:45 η influencer Πέτρα Καλαμπόκα, θα δώσει μια inspirational ομιλία σχετικά με την μόδα και την ψυχολογία. Θα πει τις δικές της fashion ιστορίες. Θα μιλήσει για τους τρόπους με τους οποίους η μόδα και το στιλ γενικότερα βοηθούν την ψυχολογία μας και επίσης πως η διάθεσή μας και η προσωπικότητά μας διαμορφώνουν την εμφάνισή μας.

Jenny.Gr

Συνοδοιπόρος σε αυτό το ταξίδι μόδας και ψυχής θα είναι η Answear, που αποτελεί κάτι παραπάνω από έναν online shopping προορισμό, καθώς είναι μια πηγή έμπνευσης και πέρα από τη μόδα, στηρίζοντας τη δημιουργικότητα και την ελευθερία έκφρασης.

Στην μόδα δεν υπάρχουν κανόνες, δεν υπάρχουν στερεότυπα και η Πέτρα Καλαμπόκα, μαζί με την Answear και την fashion editor του Jenny.gr, Ραδίτσα Σοφία-Χριστίνα, θα είναι μαζί σας την Κυριακή για να σας εμπνεύσουν και να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας.

Μην το χάσεις! Κλείσε το εισιτήριό σου εδώ.