UPDATE

Angelina Jolie: H ανάρτηση για τη μητέρα της και τον καρκίνο - «Αφιερώστε χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας»


JTeam

9 Μαΐου 2023

Angelina Jolie: H ανάρτηση για τη μητέρα της και τον καρκίνο - «Αφιερώστε χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας»
Splash News
Σήμερα, 9/5, η μητέρα της Angelina Jolie, Marcheline Bertrand θα έκλεινε τα 73 της χρόνια

Μια ιδιαίτερα συναισθηματική και τρυφερή ανάρτηση έκανε η Angelina Jolie, με ιδιαίτερη νοσταλγία για τη μητέρα της. Η Marcheline Bertrand έφυγε από τη ζωή το 2007, ύστερα από μακρόχρονη μάχη με τον καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών. Με αφορμή την ημέρα γενεθλίων της μητέρας της, η διάσημη ηθοποιός βρήκε την αφορμή να περάσει (ξανά) ένα πολύ σημαντικό μήνυμα. Αυτό της έγκαιρης πρόληψης και εξέτασης.

Συγκεκριμένα η Jolie δημοσίευσε μια παιδική φωτογραφία με την μητέρα της, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Αύριο θα ήταν τα 73α γενέθλια της μητέρας μου. Έφυγε από τη ζωή πριν από 15 χρόνια, μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών. Τον Ιούνιο θα απέχω ένα μήνα από την ηλικία που διαγνώστηκε. Έκανα προληπτικές επεμβάσεις για να προσπαθήσω να μειώσω τις πιθανότητες, και θα συνεχίσω να κάνω τσεκ απ», δήλωσε η ηθοποιός αναφερόμενη στην διπλή μαστεκτομή της, την οποία πραγματοποίησε το 2013 σε ηλικία 39 ετών.


Στη συνέχεια της ανάρτησης, οι αναφορές της ήταν και πάλι στη μητέρα της: «Η μαμά μου αγαπούσε τον Χέντριξ. Και πάντα υπέγραφε τα γράμματά της Kiss the Sky. Πήρε νέο νόημα αφού έφυγε. Στέλνω την αγάπη μου σε αυτούς που έχασαν επίσης αγαπημένα πρόσωπα και τη δύναμή μου σε όσους παλεύουν αυτή τη στιγμή για τη ζωή τους και τη ζωή αυτών που αγαπούν», συνέχισε.

«Και σε άλλες γυναίκες, (θέλω να πω να) αφιερώστε λίγο χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να κάνετε τις μαστογραφίες και τις εξετάσεις αίματος ή τους υπέρηχους, ιδιαίτερα εάν έχετε ιστορικό καρκίνου στην οικογένεια» συμπλήρωσε η Jolie.