UPDATE

Britney Spears: Οι αποκαλύψεις για τα 13 χρόνια της επιτήρησης της - «Κρατήστε την μακριά από μαχαίρια»


JTeam

10 Μαΐου 2023

Britney Spears: Οι αποκαλύψεις για τα 13 χρόνια της επιτήρησης της - «Κρατήστε την μακριά από μαχαίρια»
Splash News
Η μεγάλη λίστα με απαγορεύσεις που έπρεπε να ακολουθήσουν οι επιτηρητές της διάσημης τραγουδίστριας

Επί 13 ολόκληρα χρόνια, η Britney Spears βρισκόταν υπό επιτήρηση- με τον πατέρα της να έχει αναλάβει τα οικονομικά και τη κηδεμονία της, προφασιζόμενος την άστατη ψυχική υγεία της κόρης του. Ύστερα από αρκετές δικαστικές μάχες, η διάσημη τραγουδίστρια κατάφερε στις 30 Σεπτεμβρίου του 2021, να αποκτήσει ξανά την ελευθερία της.

Tι συνέβαινε λοιπόν όλα αυτά τα 13 χρόνια που η Spears βρισκόταν υπό επιτήρηση ;

Όσοι είχαν αναλάβει να την έχουν έχουν σε εποπτεία, έπαιρναν μια μακρά λίστα με συστάσεις, απαγορεύσεις και αυστηρές συμβουλές, όπως για παράδειγμα το να μην αφήνουν ποτέ κάποιο αιχμηρό αντικείμενο ή μαχαίρι κοντά στην τραγουδίστρια. Εκτός από τα μαχαίρια, (τα οποία η Spears λατρεύει, όπως είχε πει η ίδια), η λίστα απαγόρευσε τις εξόδους μόνη της, και την οδήγηση χωρίς συνοδηγό.

Όσο τέτοιες πληροφορίες έρχονται στο φως, το ΤΜΖ αναφέρει πως η Spears, βρίσκεται σε σύγχυση με τον φόβο ότι το καθεστώς κηδεμονίας της μπορεί να αλλάξει, και να επιστρέψει ξανά σε εποπτείες.

Να σημειωθεί πως η δικαστική απόφαση επιβεβαίωσε ότι ο πατέρας της τραγουδίστριας εκμεταλλεύτηκε την ψυχιατρική εισαγωγή της κόρης του το 2008, για να αναλάβει τη ζωή και την περιουσία της. Ο Jamie Spears στη συνέχεια, υπερασπίστηκε τις ενέργειές του στο CNN, εξηγώντας ότι προσπαθούσε να προστατεύσει την κόρη του από «εκείνους που είχαν συμφέροντα», χωρίς να πείθει ιδιαίτερα το κοινό.