UPDATE

Tο TikTok hack που θα σε σώσει αν σε πονάνε τα ψηλά τακούνια


JTeam

23 Μαΐου 2023

Tο TikTok hack που θα σε σώσει αν σε πονάνε τα ψηλά τακούνια
Άλλη μια φορά που το TikTok έρχεται να σου δώσει λύσεις

Από την πανδημία και μετά, τα ψηλά παπούτσια πήραν μια δεύτερη θέση στην ντουλάπα μας (όχι ότι δεν την είχαν ήδη). Το γεγονός αυτό, μας δυσκολεύει ακόμη περισσότερο, εκείνες τις σπάνιες φορές που τα επιλέγουμε. Μιας και πλέον δεν φοράμε ψηλά παπούτσια τόσο συχνά, τόσο πιο δύσκολο μας είναι να τα συνηθίσουμε και να τα φοράμε χωρίς πόνο και ενόχληση.

Σε περίπτωση που θες να κάνεις την εμπειρία σου με τα τακούνια, λίγο πιο άνετη, το TikTok έρχεται να σου προσφέρει το πιο απρόσμενο, αλλά λειτουργικό hack (έτσι ισχυρίζονται τουλάχιστον και στο βίντεο, αλλά και στα σχόλια διάφοροι χρήστες). Και ποιο ακριβώς είναι αυτό το TikTok hack για ψηλά παπούτσια ;

Σε ένα βίντεο 10 δευτερολέπτων στο TikTok, το οποίο έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 10 εκατομμύρια views, ένα μοντέλο μοιράστηκε την τεχνική που ανακουφίζει τον πόνο. Το μοντέλο προτείνει να κολλήσετε το τρίτο και το τέταρτο δάχτυλο του ποδιού μεταξύ τους με ταινία, για να περιορίσετε την πίεση και να νιώσετε πιο άνετα.

Όπως αναφέρεται, αυτό το κόλπο με το σελοτέιπ προσφέρει περισσότερη σταθερότητα και καλύτερη αντοχή. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σχόλια στο συγκεκριμένο βίντεο, προέρχεται από έναν χρήστη, ο οποίος δηλώνει χαρακτηριστικά πως «τα νεύρα που βρίσκονται ανάμεσα στο 3ο και το 4ο δάχτυλο του ποδιού είναι αυτά που ελέγχουν τον πόνο».

@egoofficial_ helps you last longer in your heels girls to you can stay grooving💃🏻✨🪩❤️‍🔥 #ego #heelshack #heelstip #fashiontip #hack #lifehack #highheelshack ♬ Area Codes x Did It On Em by L BEATS - DJ L BEATS