UPDATE

Μια ακόμα viral στιγμή του Joe Biden κάνει τον γύρω του κόσμου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

17 Ιουνίου 2023

Μια ακόμα viral στιγμή του Joe Biden κάνει τον γύρω του κόσμου
splashnews.com
Η ατάκα που είπε στην ομιλία του και τους άφησε με το στόμα ανοιχτό

Ο Αμερικανός πρόεδρος Joe Biden στο τέλος της ομιλίας του στο Connecticut για την οπλοκατοχή είπε την αλλόκοτη φράση «God save the queen». Πόσες απορίες μαζεμένες από μια και μόνο φράση;

Ο Joe Biden ενώ απευθυνόταν στο ακροατήριο του West Hartford του εξήγησε πως δυστυχώς δε θα κατάφερνε να τους χαιρετήσει όλους δια χειραψίας, οπότε θα πόζαρε για μερικές φωτογραφίες. Στη συνέχεια είπε « Alright? God save the Queen, man», δηλαδή «Εντάξει; Ο Θεός να σώζει τη βασίλισσα, φίλε», και άφησε το μικρόφωνο. Ένα κυριολεκτικό και μεταφορικό drop mic θα λέγαμε.

Η εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου, Olivia Dalton, δήλωσε πως ο Joe Biden «απευθυνόταν σε κάποιον στο πλήθος» φυσικά χωρίς να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις. Βέβαια καμία εξήγηση δεν δόθηκε για αυτή τη δήλωση, διότι ακόμα και αν απευθυνόταν σε Βρετανό, η Μεγάλη Βρετανία δεν έχει πλέον βασίλισσα, αλλά βασιλιά.

Το στιγμιότυπο όπως ήταν αναμενώμενόμενο έγινε viral και προκάλεσε πολλά σχόλια στα social media, μεταξύ αυτών και από υποστηρικτές των Ρεπουμπλικάνων, οι οποίοι υποστηρίζουν πως «Ο Joe Biden τα έχει χάσει».

Πηγή: ΑΠΕ/ AFP

TAGS