UPDATE

10 “ολόφρεσκα” βιβλία που θα πάρουμε μαζί φέτος στις διακοπές


JTeam

2 Ιουλίου 2023

10 “ολόφρεσκα” βιβλία που θα πάρουμε μαζί φέτος στις διακοπές
Το καλοκαίρι έχει φτάσει για τα καλά και φυσικά, η καλύτερη συντροφιά για την παραλία είναι ένα βιβλίο. Ήρθε λοιπόν η ώρα να ανανεώσουμε τη βιβλιοθήκη μας με 10 νέες κυκλοφορίες που μάς προτείνουν 5 αγαπημένοι εκδοτικοί οίκοι

Όταν σκεφτόμαστε το καλοκαίρι, αναπολούμε τις διακοπές, τη θάλασσα, την ανεμελιά, και φυσικά κάπου εκεί στο φόντο βλέπουμε και ένα βιβλίο, πάνω σε μία ξαπλώστρα ιδανικά. Εξάλλου, είναι κοινό μυστικό ανάμεσα στους “βιβλιοφάγους”, πως η ανάγνωση ενός βιβλίου είναι πολύ πιο απολαυστική τους καλοκαιρινούς μήνες!

Με λίγα λόγια λοιπόν, το βιβλίο είναι η καλύτερη παρέα των διακοπών, είτε στην παραλία, είτε στην αναμονή του ταξιδιού, είτε ακόμα και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Όταν όμως έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε εκατοντάδες νέα βιβλία, τα πράγματα μπορεί να γίνουν αρκετά δύσκολα.

Σε αυτή τη σχεδόν ακατόρθωτη επιλογή έρχονται να μάς βοηθήσουν 5 αγαπημένοι εκδοτικοί οίκοι, οι οποίοι μάς προτείνουν τις 10 καλύτερες νέες κυκλοφορίες Ελλήνων συγγραφέων, ιδανικές για να μας συντροφεύσουν στις φετινές μας διακοπές, κάνοντας τες για ακόμα μία φορά αξέχαστες.

Εκδόσεις Κέδρος

Θυριδοποιός – Φαίδων Κυριακού

Jenny.Gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr