UPDATE

Ηλιάνα Τριανταφύλλου: Επιστρέφει στην Ιερουσαλήμ για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα


JTeam

6 Αυγούστου 2023

Ηλιάνα Τριανταφύλλου: Επιστρέφει στην Ιερουσαλήμ για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
Στο ίδιο στάδιο που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά της, κερδίζοντας τον Ευρωπαϊκό τίτλο Κ18, επιστρέφει η Ηλιάνα Τριανταφύλλου για έναν ακόμη θρίαμβο

Στην Ιερουσαλήμ θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας εφήβων/νεανίδων και η νεαρή άλτρια του επί κοντώ, Ηλιάνα Τριανταφύλλου, δε θα μπορούσε να λείπει από την ελληνική αποστολή.

Η Σερραία πρωταθλήτρια ανέβηκε στο βάθρο στην περσινή διοργάνωση της κατηγορίας των κορασίδων, που φιλοξενήθηκε στο στάδιο της Ιερουσαλήμ. Εκεί, πέρασε μερικές μέρες προετοιμασίες, αγωνίστηκε στον προκριματικό, έδωσε τον αγώνα της ζωής της στον τελικό και κατέγραψε τη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας της- μέχρι την επόμενη. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ18 τώρα θα βρεθεί ξανά στο Ισραήλ και το ίδιο στάδιο, για έναν ακόμα μεγάλο αγώνα και μία ακόμη ευκαιρία διάκρισης.

«Το στάδιο είναι γνώριμο. Είναι σαν να πηγαίνω στο Καυταντζόγλειο για να αγωνιστώ. Νιώθω ότι πάω σε δικό μου γήπεδο και αυτό νομίζω ότι είναι ένα αβαντάζ σε σχέση με τις υπόλοιπες αθλήτριες», δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ η αθλήτρια που Σάββα Κεφαλίδη, αναφερόμενη στον επικείμενο αγώνα της.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η προετοιμασία της Τριανταφύλλου ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος δεν κύλησε όπως θα ήθελε καθώς ταλαιπωρήθηκε από κάποιους τραυματισμούς. Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr