UPDATE

Γυναικτονία στην Ιταλία: Η 21χρονη Σελίν δολοφονήθηκε άγρια από τον 28χρονο πρώην σύντροφο της


JTeam

14 Αυγούστου 2023

Γυναικτονία στην Ιταλία: Η 21χρονη Σελίν δολοφονήθηκε άγρια από τον 28χρονο πρώην σύντροφο της
Ο δολοφόνος της ζήτησε να συναντηθούν για μια τελευταία φορά, η οποία αποδείχθηκε μοιραία

Συγκλονισμένη βρίσκεται η Ιταλία και συγκεκριμένα η περιοχή Σιλάντρο, μετά την άγρια δολοφονία 21χρονης κοπέλας, από τον 28χρονο πρώην σύντροφο της, από τον οποίο ζήτησε να χωρίσουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ζευγάρι διατηρούσε σχέση για τέσσερις μήνες. Ωστόσο η 21χρονη Σελιν Φράι Ματζόλ, ζήτησε από τον 28χρονο να χωρίσουν και εκείνος, της ζήτησε μια τελευταία φορά να συναντηθούν. Το Σάββατο δόθηκε το τελευταίο τους ραντεβού στο σπίτι του 28χρονου, ο οποίος και την κατακρεούργησε με ένα μαχαίρι.

«Η 21χρονη είχε αποφασίσει να χωρίσει τον 28χρονο πριν από δύο εβδομάδες ωστόσο πείστηκε να τον συναντήσει για μια - και όπως αποδείχθηκε - μοιραία φορά το Σάββατο», αναφέρει η La Repubblica.

Οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν από τον πατέρα της 21χρονης, πως δεν έχει δώσει σημάδια ζωής και δεν μπορεί να την βρει στο κινητό της τηλέφωνο. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να την εντοπίσουν από το σήμα του τηλεφώνου της και φτάνοντας στο σπίτι που έμενε ο 28χρονος, εντόπισαν αίματα τόσο στα πόμολα όσο και στην είσοδο.

Μπαίνοντας στον χώρο, βρήκαν και την νεκρή 21χρονη Σελίν. Στα τέλη Ιουλίου ο 28χρονος Τούρκος είχε γράψει στο Facebook «δεν πίστευα ποτέ ότι ένα λάθος θα κόστιζε τα πάντα», φράση που συγγενείς της 21χρονης ερμηνεύουν ως απόδειξη του σχεδίου του να δολοφονήσει την Σελίν. «Πρόκειται για προμελετημένη δολοφονία» λέει χαρακτηριστικά ο θείος της άτυχης κοπέλας.

Η κοπέλα εργαζόταν ως ταμίας στην τοπική ένωση αγροτών ενώ ο 28χρονος Τούρκος αρχικά εργαζόταν ως χασάπης και στη συνέχεια ως σερβιτόρος σε ξενοδοχείο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος της νεαρής κοπέλας ήταν βίαιος. Το φερόμενο όπλο της δολοφονίας βρέθηκε όχι πολύ μακριά από το θύμα και πρόκειται για ένα μαχαίρι.

Ανθρωποκυνηγητό η σύλληψη του δράστη

Ο πρώην σύντροφος του 21χρονου θύματος δεν ήταν στο διαμέρισμα όταν έφτασαν οι αρχές στο σημείο και η αστυνομία ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό. Ο Τούρκος πρώην σύντροφος της 21χρονης συνελήφθη αργά το απόγευμα ενώ προσπαθούσε να μεταβεί οδικώς προς τα σύνορα της γειτονικής Αυστρίας.

Ο 28χρονος προσπάθησε να διαφύγει όταν ένας αστυνομικός πυροβόλησε τα λάστιχα του αυτοκινήτου του φυγά και το αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν.