UPDATE #NOW

Γυναικοκτονία στη Χαλκίδα: 88χρονος πυροβόλησε την 84χρονη σύζυγό του - «Δεν περνούσα καλά μαζί της»


JTeam

21 Ιουλίου 2023

Γυναικοκτονία στη Χαλκίδα: 88χρονος πυροβόλησε την 84χρονη σύζυγό του - «Δεν περνούσα καλά μαζί της»
@Eurokinissi
Ο 88χρονος δράστης συνελήφθη εχθές το μεσημέρι

Μια 84χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της από τα πυρά του ίδιου της του συντρόφου στη Χαλκίδα.

Συγκεκριμένα, ο 88χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης, καθώς πυροβόλησε και σκότωσε την 84χρονη σύζυγό του, στο σπίτι τους. Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, ο ηλικιωμένος ομολόγησε πως πυροβόλησε τη σύζυγό του με δίκαννη κυνηγετική του καραμπίνα στο κεφάλι.

Το θύμα βρέθηκε νεκρό σε πολυθρόνα σε ένα μπαλκόνι του σπιτιού.

Η αστυνομία έκανε έρευνα στο οίκημα και συνέλεξε στοιχεία αλλά και κατασχέθηκε η καραμπίνα για την οποία ο γυναικοκτόνος φαίνεται πως έχει άδεια κατοχής. Επίσης, συλλέχθηκαν δύο κάλυκες και κυνηγετικά σκάγια.

Ο ηλικιωμένος ισχυρίστηκες στους άνδρες της ΕΛΑΣ πως σκότωσε τη γυναίκα του επειδή «με είχε μόνο για να της κάνω τα θελήματα. Με ήθελε να την εξυπηρετώ και τίποτα άλλο. Δεν περνούσα καλά μαζί της». Συγγενείς του ζευγαριού υποστηρίζουν ότι ο ηλικιωμένος πάσχει από άνοια.

Παραμένουν άγνωστα τα κίνητρα του δράστη.

-Εάν είστε επιζώσα ενδο-οικογενειακής ή άλλου είδους έμφυλης βίας ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει θηλυκότητα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω, τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο [email protected]