UPDATE

Πώς μια γαμήλια τούρτα έφερε το διαζύγιο την ακριβώς επόμενη ημέρα


JTeam

16 Αυγούστου 2023

Πώς μια γαμήλια τούρτα έφερε το διαζύγιο την ακριβώς επόμενη ημέρα
Το διαζύγιο που ζητήθηκε λίγες ώρες μετά τον γάμο και προκάλεσε απορίες

Είναι από αυτές τις ιστορίες που σπάνια συναντάς στην αληθινή ζωή, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινές. Ένας γάμος δεν είχε αίσιο τέλος, και ούτε έζησαν ευτυχισμένοι για πάντα.

Για την ακρίβεια ο γάμος του παρακάτω ζευγαριού, κράτησε λίγες ώρες και αφορμή χωρισμού, αποτέλεσε η γαμήλια τούρτα. Για την ακρίβεια, ο τρόπος που ο ένας από τους δυο συντρόφους, χειρίστηκε την τούρτα.

Η γυναίκα προετοιμάζοντας τον γάμο, είχε έναν και μοναδικό αδιαπραγμάτευτο όρο. Είχε ζητήσει από τον σύντροφο της, να μην της τρίψει τη γαμήλια τούρτα στο πρόσωπό της, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης. Ξεκαθάρισε τη θέση της, και δεν ζήτησε τίποτα παραπάνω, όπως η ίδια παραδέχεται.

«Ο μόνος αυστηρός κανόνας μου ήταν ότι δεν θα μου έτριβε τούρτα στο πρόσωπο στη δεξίωση», είπε.

Ο σύντροφος της όμως, αποφάσισε να παραβλέψει τον συγκεκριμένο όρο και τελικά τα πράγματα είχαν διαφορετική τροπή από την αναμενόμενη.

Αφού της έτριψε τελικά την τούρτα στο πρόσωπο, ο γάμος είχε ήδη λήξει. «Όντας ένας λογικός άνθρωπος που με ξέρει καλά, δεν το έκανε» συνέχισε η γυναίκα. «Αντ' αυτού, με άρπαξε από το πίσω μέρος του κεφαλιού και έσπρωξε το κεφάλι μου μέσα στην τούρτα».

«Έφυγα. Την επόμενη μέρα του είπα ότι τελειώσαμε» παραδέχτηκε. Ωστόσο, είπε ότι δεν συμφώνησαν όλοι με την απόφασή της και ότι οι φίλοι και η οικογένειά της την ενθάρρυναν να του δώσει μια «δεύτερη ευκαιρία». Είπε επίσης ότι την κατηγόρησαν πως «αντιδρά υπερβολικά».

Παρά τις προσπάθειες φίλων και συγγενών να τη μεταπείσουν, εκείνη προχώρησε με το διαζύγιο.

Με πληροφορίες από Reader.gr