UPDATE

Milky Way: Η σειρά του Βασίλη Κεκάτου δεν θυμίζει τίποτα απ’ όσα έχουμε συνηθίσει – Είδαμε τα δύο πρώτα επεισόδια


JTeam

10 Σεπτεμβρίου 2023

Milky Way: Η σειρά του Βασίλη Κεκάτου δεν θυμίζει τίποτα απ’ όσα έχουμε συνηθίσει – Είδαμε τα δύο πρώτα επεισόδια
Το”Milky Way” είναι η πρώτη τηλεοπτική δουλειά του Βασίλη Κεκάτου και δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχουμε συνηθίσει στην ελληνική τηλεόραση

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν αναμένεται εξαιρετικά δυνατή με νέα εντυπωσιακά σίριαλ να ξεκινούν αλλά και σειρές των προηγούμενων ετών να συνεχίζουν. Στο κανάλι του MEGA αναμένεται μια μίνι σειρά που από τις 2 Νοεμβρίου θα ταράξει τα νερά και θα επαναπροσδιορίσει τη νέα τηλεοπτική πραγματικότητα. Πρόκειται για την πρώτη τηλεοπτική σειρά του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα, Βασίλη Κεκάτου, με τίτλο “Milky Way”.

Είχαμε τη χαρά να δούμε τα δύο πρώτα επεισόδια σε μια επίσημη πρεμιέρα στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος – παρουσία των συντελεστών – και θα σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Jenny.Gr

Τι είδαμε στα δύο πρώτα επεισόδια (spoiler free)

Η σειρά τοποθετείται σε μια ανώνυμη ελληνική πόλη της επαρχίας όπου η Μαρία (Κορίννα Ντουλλάαρτ) μαζί με τις τέσσερις κολλητές της, ξεκινούν την τελευταία τους σχολική χρονιά και ονειρεύονται να φύγουν για την πρωτεύουσα. Η Μαρία θέλει να σπουδάσει χορό μακριά από την μικρή κοινωνία που εμφατικά μισεί. Ο Τάσος (Νικολάκης Ζεγκίνογλου), το αγόρι της, από την άλλη δεν έχει σκεφτεί ποτέ να φύγει μακριά και είναι ικανοποιημένος με το να δουλεύει στο μοναδικό βενζινάδικο της περιοχής. Στην τάξη της Μαρίας έρχεται κι ένας νέος μαθητής, ο Τζο (Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος), ο οποίος δεν σκοπεύει σίγουρα να μείνει για καιρό και φέρνει έναν πιο ανοιχτόμυαλο αέρα στην κλειστή κοινωνία της επαρχίας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr