UPDATE

Ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ είναι επισήμως ο πιο σέξι άνδρας για το 2023 σύμφωνα με το People


Τόνια Τζάφερη

8 Νοεμβρίου 2023

Ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ είναι επισήμως ο πιο σέξι άνδρας για το 2023 σύμφωνα με το People
IG/@people
«Χαίρομαι που συμβαίνει σε αυτό το σημείο της ζωής μου», δηλώνει ο 57χρονος Πάτρικ Ντέμπσεϊ για τον τίτλο του «πιο σέξι άνδρα εν ζωή»

Είναι ένας τίτλος πολυπόθητος και σίγουρα πολυσυζητημένος. Κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες το Αμερικάνικο People ανακοινώνει το μεγάλο του αφιέρωμα στον πιο σέξι άνδρα της χρονιάς. Για το 2023, η επιλογή τους είναι ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ. Για όσους παρακολουθούσαν «Grey’s Anatomy», οι συστάσεις είναι περιττές. Μέσα από τον ρόλο του ως νευροχειρουργός, ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ έχει καταφέρει να μείνει χαραγμένος στο μυαλό πολλών χιλιάδων γυναικών, (αλλά και ανδρών).

Φέτος, στα 57 του χρόνια, ήρθε η στιγμή να πρωταγωνιστήσει στο εξώφυλλο του People ως ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή, με πολλούς να συμφωνούν και να επικροτούν την επιλογή του περιοδικού, και με πολλούς να διαφωνούν. Ο ανταγωνισμός ήταν σίγουρα μεγάλος, και ενώ περιμέναμε μια πιο ενδιαφέρουσα επιλογή (βλέπε Bad Bunny, Jacob Elordi και άλλους), το People επιλέγει τις κλασσικές, γοητευτικές προσωπικότητες από τον ανδρικό Χολιγουντιανό κόσμο.

Περισσότερα για τον Πάτρικ Ντέμπσεϊ

Όπως κάθε φορά, η φωτογράφηση και το εξώφυλλο για τον τίτλο του «The Sexiest Man Alive» περιλαμβάνει και μια συνέντευξη στην οποία ο ηθοποιός δήλωσε πως εξεπλάγην μόλις του τηλεφώνησαν για τον τίτλο. «Ήμουν εντελώς σοκαρισμένος. Μετά άρχισα να γελάω, πιστεύοντας πως επρόκειτο για αστείο. Πάντα ήμουν η παράνυμφος και όχι η νύφη» είπε ο ηθοποιός θέλοντας να δείξει πως δεν τραβούσε εύκολα την προσοχή. «Το είχα ξεχάσει τελείως και δεν είχα καν σκεφτεί ποτέ ότι θα βρεθώ σε αυτή τη θέση. Οπότε η αυτοπεποίθηση μου τονώθηκε».


Στο ερώτημα πώς αντέδρασαν τα παιδιά του στο άκουσμα της είδησης, ο Ντέμπσεϊ επιμένει ότι «με πείραζαν και γέλασαν. Έλεγαν: ‘Όχι, σοβαρά τώρα, ποιος είναι ο πιο σέξι άνδρας;’».

Jenny.Gr
IG/@people

«Χαίρομαι που συμβαίνει σε αυτό το σημείο της ζωής μου», προσθέτει στη συνέχεια ο 57χρονος ηθοποιός από την πολιτεία του Μέιν, ΗΠΑ. «Είναι ωραίο να έχω την αναγνώριση και σίγουρα ο εγωισμός μου δέχεται ένα boost, αλλά μου δίνει το βήμα να το χρησιμοποιήσω για κάτι θετικό».

Να σημειωθεί πως ο Ντέμπσεϊ, έχει ιδρύσει στην πολιτεία καταγωγής του και το Dempsey Center, για την υποστήριξη των καρκινοπαθών, προς τιμήν της μητέρας του.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά βήματα του Πάτρικ Ντέμπσεϊ

Σχετικά με τα μελλοντικά του πλάνα, ο ηθοποιός θα επιδείξει τον Δεκέμβριο τις αγωνιστικές του ικανότητες στη βιογραφική ταινία «Ferrari», που σκηνοθέτησε ο Michael Mann (η οποία έλαβε ενδιάμεση συμφωνία από την SAG-AFTRA εν μέσω της απεργίας των ηθοποιών), υποδυόμενος τον Ιταλό οδηγό Piero Taruffi. Η ταινία του έδωσε ένα μάθημα όπως είπε, για την ανάληψη ρίσκου, αλλά εκτός πίστας.

«Παρακολουθούσα την ταινία εδώ και χρόνια, οπότε τηλεφώνησα στον Michael και του είπα: "Θέλω να συζητήσουμε να συμμετάσχω σε αυτή"», θυμάται ο Dempsey. «Αυτό μου δίδαξε ότι αν θέλεις πραγματικά κάτι, πρέπει να το κάνεις μόνος σου».


Ο ηθοποιός τονίζει πως μαθαίνει ότι τα καλά πράγματα, πραγματικά, έρχονται σε όσους περιμένουν. Μήπως αυτό σημαίνει ότι έχει φτάσει στο αποκορύφωμά του; «Έχω φτάσει στο αποκορύφωμά μου εδώ και πολλά χρόνια», λέει γελώντας. «Αλλά είμαι ακόμα εδώ».

Τέλος να σημειωθεί πως ο Ντέμπσεϊ παίρνει «την σκυτάλη» από τον Κρις Έβανς, ο οποίος κατείχε πέρσι τον τίτλο του «πιο σέξι άνδρα εν ζωή» και εμφανιζόμενος στον Τζίμι Κίμελ, ο Πάτρικ ρωτήθηκε αν ο Έβανς του τηλεφώνησε. Ο ηθοποιός είπε ότι δεν έχουν μιλήσει ακόμα και «ελπίζω όταν κατέβω από την σκηνή απόψε, να μου τηλεφωνήσει» απάντησε.