UPDATE

Family Weekend: 8 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά


JTeam

12 Νοεμβρίου 2023

Family Weekend: 8 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πόλη και το διαδίκτυο για να περάσετε δημιουργικές ώρες με την οικογένειά σας το Σαββατοκύριακο 11-12 Νοεμβρίου

«ΠΟΥΠΟΥΛΑpp», των Άγγελου Αγγέλου – Έμης Σίνη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Το νέο θεατρικό έργο για παιδιά της ομάδας Κοπέρνικος, με τον πρωτότυπο τίτλο: «ΠΟΥΠΟΥΛΑpp», κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Στο επίκεντρο της ιστορίας του, οι ανθρώπινες σχέσεις στη σύγχρονη εποχή, η δυσκολία συνεννόησης και κατανόησης ανάμεσα στους ενήλικες και τα παιδιά, μέσα σε μια καθημερινότητα με οθόνες που πρέπει να κλείσουν, όρια που πρέπει να μπουν, αλλά και αυτιά, που πρέπει να ακούσουν και να καταλάβουν. Μια ιστορία μυστηρίου και ένα περιπετειώδες κυνήγι διαμαντιών, που μας κάνει να αναλογιστούμε τί είναι πραγματικά πολύτιμο για εμάς. *Σκηνοθεσία: Φοίβος Συμεωνίδης. Παίζουν: Αφροδίτη Κλεοβούλου, Αναστασία – Ραφαέλα Κονίδη, Γιάννης Οικονομίδης, Δημήτρης Φουρλής, Βασίλης Χατζηδημητράκης.
Παραστάσεις: Από 12 Νοεμβρίου 2023. Κυριακή στις 15:30.
Εισιτήρια: Γενική είσοδος: 12€. Μειωμένο: 10€ (κάτόχοι Κάρτας: ΟΑΕΔ & Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ), ΑμεΑ). Προπώληση: ticketservices.gr.
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα. τηλ. 2103418550.

Δείτε τις υπόλοιπες προτάσεις στο monopoli.gr