UPDATE

Στόλιζες κι εσύ λάθος το χριστουγεννιάτικο δέντρο μέχρι τώρα; Δες το σωστό τρόπο σε ένα βίντεο


Μάγκυ Πετροπούλου

26 Νοεμβρίου 2023

Στόλιζες κι εσύ λάθος το χριστουγεννιάτικο δέντρο μέχρι τώρα; Δες το σωστό τρόπο σε ένα βίντεο
Pexels
Το κόλπο από το TikTok που αρέσει πολύ

Ερώτηση κρίσες... Εσύ έχεις στολίσει ήδη το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου, ή τρέχεις την τελευταία στιγμή όπως εγώ για να προλάβεις; Σε όποια κατηγορία από τις δύο και αν ανήκεις, σίγουρα θα το κάνεις και σίγουρα θα το ευχαριστηθείς, είτε πριν από όλους, είτε μετά.

Στην αρχή βέβαια θα πεις κι εσύ... μα γιατί δεν το φόρτωνα στο πατάρι όπως ήταν στολισμένο για να γλιτώσω ακόμα μια χρονιά από αυτήν την διαδικασία;

Η αλήθεια όμως είναι πως όταν θα αρχίσεις να ανοίγεις τις κούτες και πιάσεις το πρώτο στολίδι θα αλλάξεις γνώμη.

Θα βάλεις στη διαπασών αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια -το να ψήσεις κουλουράκια με τζίντζερ είναι προαιρετικό- και όταν θα το ανάψεις θα καθίσεις απέναντί του με μια κούπα καφέ και θα το παρατηρείς, όσο θα σκέφτεσαι τις ωραίες στιγμές της χρονιάς που σιγά σιγά θα περάσει και θα μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ όμως αν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος για να στολίσεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο;

Σύμφωνα με μια γυναίκα από τη Φλόριντα, την @sunshinethedoggo υπάρχει και είναι πολύ συγκεκριμένος.

Αυτό υποστηρίζει στο βιντεάκι που ανέβασε στο TikTok με οδηγίες για το πως θα κρεμάσεις όλα τα στολίδια σωστά και μάλιστα όχι ένα ένα αλλά πολλά μαζί, δημιουργώντας ομάδες -σετ, ανάλογα με το γούστο και την αισθητική σου.

Τι έκανε λοιπόν; Δες παρακάτω και θα καταλάβεις:

@sunshinethedoggo Ornament clusters are the way to go! #christmastree #christmas2023 ♬ original sound - Mariah Carey


Όπως παρατήρησες το μόνο που χρειάζεται να έχεις είναι είναι ένα καθαριστικό πίπας, ή αν δεν μπορείς να βρεις -που να τρέχεις τώρα- δουλείτσα κάνει και ένα εύκαμπτο συρματάκι. Περνάς λοιπόν μπάλες σε διάφορα μεγέθη ή στολίδια και και κατόπιν τα κρεμάς στο δέντρο.

Αυτό το κόλπο ή η τεχνική -όπως θες πες την- η αλήθεια είναι πως δημιουργεί ένα τελείως διαφορετικό και τέλειο αποτέλεσμα.

Τι λες; Σε έπεισα να το δοκιμάσεις. Εγώ πάντως έτσι θα στολίσω το δέντρο μου φέτος.