UPDATE

Βρήκαμε το τέλειο Xmas Destination για (κυριολεκτικά) όλα τα χριστουγεννιάτικα ψώνια


Branded Content Team

20 Δεκεμβρίου 2023

Βρήκαμε το τέλειο Xmas Destination για (κυριολεκτικά) όλα τα χριστουγεννιάτικα ψώνια
Η ΑΒ Βασιλόπουλος εντυπωσιάζει όχι μόνο με την ποικιλία που προσφέρει σε όλα τα είδη αλλά και με τις ενέργειες που πραγματοποιεί.

Βαδίζουμε επίσημα στην τελική ευθεία των Χριστουγέννων. Είμαστε μόλις λίγες μέρες πριν τις μεγάλες μέρες (Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά) και αναμενόμενα οι προετοιμασίες για κάθε τι που θα προκύψει βρίσκονται στο πρόγραμμά μας. Μεγάλο μας άγχος – να κάνουμε όλα τα ψώνια που θα μας χρειαστούν για τα Xmas τραπέζια και γενικά για τις συγκεντρώσεις της περιόδου, από τα φαγητά μέχρι τα διακοσμητικά στοιχεία που θα απογειώσουν την ατμόσφαιρα.

Κι εκεί που είχαμε αγχωθεί στην αρχή για το αν υπάρχει ο χρόνος που απαιτεί η αναζήτηση των παραπάνω, συνειδητοποιήσαμε ότι υπάρχει ο τέλειος προορισμός που συγκεντρώνει τα πάντα σε ένα σημείο και δημιουργεί συνεχώς νέους λόγους για να τον επισκεφτείς: η ΑΒ Βασιλόπουλος.

Ό,τι χρειάζεσαι για τα Χριστούγεννα σε ένα σημείο

Αντί να τρέχουμε σε 5 διαφορετικά μαγαζιά για να προμηθευτούμε όλα τα απαραίτητα των Χριστουγέννων, η ΑΒ Βασιλόπουλος μάς καλεί να βρούμε τα πάντα στο ίδιο spot. Τα υλικά των συνταγών για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, τα εργαλεία μαγειρικής για να φτιάξουμε κάθε πιάτο, το deco που θα στολίσει το σπίτι και θα βάλει εμάς και τους καλεσμένους σε Xmas mood, ακόμα και δωράκια που θα δώσουν χαμόγελα στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός πως εκεί βρίσκουμε προσφορές που θα κάνουν την όλη διαδικασία ακόμα ευκολότερη.

Έξτρα ποικιλία για τα Χριστούγεννα

Πέρα από την ήδη υπάρχουσα τεράστια ποικιλία προϊόντων που συναντάμε στα καταστήματα ΑΒ, αυτήν την εποχή βρίσκουμε ακόμα περισσότερες επιλογές. Εκλεκτά κρεατικά, φρέσκιες γαλοπούλες, χοιρινό σε ιδιαίτερες κοπές, ρολά, πορκέτες, τυριά, γκουρμέ αλλαντικά Εxcellent Tapas, delicatessen λιχουδιές από μικρούς Έλληνες παραγωγούς, ξεχωριστά και βραβευμένα κρασιά του ελληνικού ή του ξένου αμπελώνα, αφρώδεις οίνους και πολλά άλλα που θα βρεις στα ΑΒ θα σε βοηθήσουν να διοργανώσεις τα πιο αξέχαστα τραπέζια.

Θεϊκά γλυκά που θα καταπλήξουν

Χριστούγεννα χωρίς γλυκά δεν υπάρχουν. Ένας πολύ βασικός λόγος που περιμένουμε να έρθει αυτή η εποχή του χρόνου είναι για να απολαύσουμε πεντανόστιμα, μελωμένα μελομακάρονα (και όχι μόνο). Αποκλειστικά στα καταστήματα AB βρίσκουμε μελομακάρονα ΑΒ με μέλι και καρύδι, μελομακάρονα ΑΒ με επικάλυψη, κουραμπιέδες αμυγδάλου ΑΒ μόνο με βούτυρο γάλακτος, μυρωδάτα τσουρέκια ΑΒ με μαστίχα, πραλίνα φουντουκιού και γέμιση καραμέλα dulce de leche, φρουτένιο panettone ΑΒ και υπέροχη βασιλόπιτα ΑΒ (από 23/12), όλα πεντανόστιμα και με την υπογραφή του αγαπημένου σεφ Άκη Πετρετζίκη και φυσικά με την ποιότητα της ΑΒ.

Το πιο συναρπαστικό περιοδικό γαστρονομίας

Το ΑΒ Food Stories είναι ξεκάθαρα το πιο απολαυστικό περιοδικό γαστρονομίας. Το είχαμε αγαπήσει ούτως ή άλλως off season, το λατρεύουμε ακόμα περισσότερο στο χριστουγεννιάτικο τεύχος του που φέρνει τις πιο γιορτινές ιδέες για να περάσουμε φανταστικά αυτά τα Χριστούγεννα. Το ακόμα πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του περιοδικού είναι ότι έχει καλό σκοπό. Με την αγορά του στο συμβολικό ποσό των 0,30€, κάνουμε όλοι μαζί μια πράξη αγάπης καθώς όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του περιοδικού δίνονται για την κάλυψη των αναγκών του Ινστιτούτου Prolepsis και τοπικών φορέων (ιδρύματα, ΜΚΟ, κοινωνικά παντοπωλεία δήμων και σχολεία) που στηρίζουν χιλιάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Το βρίσκουμε στα ταμεία των ΑΒ ή στο AB Eshop.

Το ενημερωμένο και σούπερ πρακτικό Eshop

Επειδή υπάρχουν και οι μέρες που δεν προλαβαίνουμε με τίποτα να επισκεφτούμε ένα κατάστημα ΑΒ, η λύση ακούει στο όνομα AB e-shop. Πρόκειται για τον διαδικτυακό προορισμό που μας βοηθάει να κάνουμε γρήγορες και πανεύκολες αγορές και να ετοιμάσουμε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι χωρίς καν να βγούμε από το σπίτι. Το AB e-shop εξυπηρετεί όλη την Αττική και τη Θεσσαλονίκη με παραγγελία από 25€ και παράδοση ακόμα και την ίδια ημέρα, αλλά και 50 ακόμα πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Αν, πάλι, προτιμάς να παραλάβεις τις αγορές σου από ένα κοντινό κατάστημα ΑΒ, κάνε online την παραγγελία σου από 15€ μόνο και επίλεξε την υπηρεσία AB Collect για να εξοικονομήσεις χρόνο.

Jenny.Gr

Τα Δώρα Αγάπης

Η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει δημιουργήσει το Δώρο Αγάπης, μία ενέργεια για καλό σκοπό που προορίζεται για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Μόνο με 3,90 ευρώ, έχει ο καθένας από εμάς την ευκαιρία να δωρίσει ο ίδιος ένα Δώρο Αγάπης (το οποίο περιέχει: μπισκότα πτι μπερ, σοκολάτα γάλακτος, τομάτες στον τρίφτη, φαρίνα, μακαρονάκι κοφτό, μαρμελάδα φράουλα) ή να το τοποθετήσει στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του καταστήματος. Στη συνέχεια, η ΑΒ εξασφαλίζει ότι αυτά τα προϊόντα θα φτάσουν στο τραπέζι εκείνων που πραγματικά τα χρειάζονται. Μάλιστα, για κάθε Δώρο Αγάπης που αγοράζεται, η ΑΒ προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), το οποίο εκπληρώνει ευχές παιδιών 3-18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες, μεταμορφώνοντας τις ζωές τους προς το καλύτερο!

Advertorial