UPDATE

Σαββατοκύριακο και binge-watching: 5 crime σειρές που πρέπει να μπουν στη λίστα σου


JTeam

7 Δεκεμβρίου 2023

fargo_tv_on_fx.0_cinema_1200.01.png
Το Σαββατοκύριακο καταφτάνει και εδώ θα βρεις 5 συναρπαστικές crime σειρές για το απόλυτο binge watching marathon

To Σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το άραγμα στον καναπέ και binge-watching μιας καλής σειράς, κοντά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, έχοντας μαζί και το κατάλληλο cocooning kit: ζεστό ρόφημα, κουβέρτα και γλυκό ή pop corn.

Γι’ αυτό συνέχισε το διάβασμα γιατί ακολουθεί λίστα με 5 δυνατές προτάσεις σειρών. Για αυτό το Σαββατοκύριακο, επιλέξαμε αστυνομικές σειρές, με ωραίο καστ, ενδιαφέρουσα πλοκή και πολλές ανατροπές.

Ας τις ανακαλύψουμε.

Fargo

Τι να πει κανείς για το Fargo; Το Fargo είναι μια κατηγορία από μόνο του και κάθε φορά που επιστρέφει αποτελεί εύκολα το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς. Το mood αυτό το μήνα λοιπόν είναι #feelingblessed, γιατί μετά από τρία χρόνια, η σειρά του Noah Hawley επέστρεψε και περιττό να πω ότι η αναμονή άξιζε. Έχοντας δει ήδη τα τρία πρώτα επεισόδια της πέμπτης σεζόν, επιτρέψτε μου να δηλώσω ότι, ναι, ο Hawley έκανε πάλι το θαύμα του και μιλάμε ίσως για την κορυφαία σειρά αυτής της σεζόν.

Στο “νέο” Fargo, πρωταγωνιστούν η Juno Temple του Ted Lasso, ο Jon Hamm του Mad Men, ο Joe Keery του Stranger Things και ο Sam Spruell (Taken 3, Doctor Who). Η Temple είναι η Dot, μία φαινομενικά αθώα νοικοκυρά, που μετατρέπεται σε απόλυτη badass, όσο περισσότερο την κυνηγά το παρελθόν της – και αν αυτός δεν είναι ο ρόλος που θα της χαρίσει επιτέλους το πολυπόθητο Emmy, τότε ειλικρινά δεν ξέρω ποιος θα είναι. Φαβορί για Emmy και ο Jon Hamm, που βρήκε τον πρώτο πραγματικά villain χαρακτήρα της καριέρας του, στο πρόσωπο του Roy Tillman, ενός παρανοϊκού σερίφη, που μάλλον αίρεσης φαίνεται να ηγείται, παρά πολιτείας. Ο Joe Keery είναι ο γιος του Roy, Gator, που κάνει τα πάντα για να κερδίσει την εύνοια του πατέρα του, ενώ ο Sam Spruell είναι ένας ανατριχιαστικός απαγωγέας, που αναλαμβάνει να φέρει την Dot στον Roy – με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο παιχνίδι μπαίνει και η πεθερά της Dot, η πανίσχυρη “Βασίλισσα του Χρέους” (την υποδύεται η πάντα εξαιρετική Jennifer Jason Leigh), η οποία αρχίζει να υποπτεύεται ότι η Dot δεν είναι αυτή που νόμιζε.

Όλοι αυτοί οι χαρακτήρες συνθέτουν το άκρως κοενικό σύμπαν της πιο συναρπαστικής σεζόν που μας έχει χαρίσει το Fargo εδώ και καιρό (και ο ανταγωνισμός είναι ήδη μεγάλος).

Η 5η σεζόν της σειράς είναι διαθέσιμη στην COSMOTE TV.