UPDATE

Προτάσεις δώρων Garmin για όλους


Branded Content Team

21 Δεκεμβρίου 2023

Προτάσεις δώρων Garmin για όλους
Τώρα έχεις υπέροχες επιλογές για τα αγαπημένα σου πρόσωπα

Με έξυπνες ειδοποιήσεις στην οθόνη και ανέπαφες πληρωμές από το ρολόι, προφίλ για περισσότερα από 80 αθλήματα, ολοκληρωμένη καταγραφή των δεδομένων υγείας και ευεξίας, αυτονομία που μετριέται σε ημέρες και μήνες, ανθεκτικότητα και αδιαβροχοποίηση και budget από 69€ μέχρι 3.200€, τα smartwatch Garmin είναι η ιδανική επιλογή για τα δώρα των γιορτών.

Jenny.Gr

Vivofit jr. 3: Ιδανικό για παιδιά ηλικίας 4 έως 9 ετών, αυτό το activity tracker καταγράφει βήματα, ύπνο και λεπτά δραστηριότητας. Τα παιδιά εκτός από την δραστηριότητά τους βλέπουν ώρα, ημερομηνία, χρονόμετρα και ξυπνητήρια. Το vivofit jr. 3 είναι πλήρως αδιάβροχο και δεν χρειάζεται φόρτιση. Διατίθεται σε πολλά χρώματα και σχέδια με αγαπημένους ήρωες των παιδιών και συνοδεύεται από εφαρμογή για το smartphone του γονέα.

Holiday Price από 69€

Jenny.Gr

Venu Sq 2: Συνδυάζει μόδα, άσκηση, λειτουργικότητα, ολοήμερη καταγραφή υγείας και έξυπνη συνδεσιμότητα. Υποστηρίζει περισσότερα από 25 αθλήματα από τρέξιμο και ενδυνάμωση μέχρι padel και pilates. Η αυτονομία του φτάνει τις 11 ημέρες για να καταγράφει αδιάλειπτα δεδομένα υγείας και ευεξίας όπως στρες, καρδιακή συχνότητα, κορεσμό οξυγόνου, αποθέματα ενέργειας, ενυδάτωση, αναπνοές και ύπνο.

Holiday Price από 219€

Jenny.Gr

Forerunner 255: Η αγαπημένη σειρά smartwatch για δρομείς είναι εξοπλισμένη με όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να μετρήσουν την απόδοση, να προετοιμαστούν για τον αγώνα και να βελτιώσουν την τεχνική τους. Οι εξελιγμένες λειτουργίες συνδυάζονται με την αθλητική εμφάνιση και τον εξαιρετικά ελαφρύ σχεδιασμό που θα τους βοηθήσουν να πάνε το τρέξιμό τους σε άλλο επίπεδο.

Holiday Price από 289€

Jenny.Gr

Instinct 2x: Η ανθεκτικότητα σε θερμοκρασία, νερό (100μ) και πτώσεις σύμφωνα με στρατιωτικά πρότυπα, η απεριόριστη αυτονομία μπαταρίας με ηλιακή φόρτιση και οι ενσωματωμένοι αισθητήρες αλτίμετρου, βαρόμετρου και πυξίδας κάνουν αυτό το smartwatch ιδανικό για περιπέτειες στην ύπαιθρο αλλά και το γυμναστήριο.

Προτεινόμενη τιμή λιανικής από 449€

Jenny.Gr

Fenix 7: Η εμβληματική σειρά της Garmin ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή εμφάνιση και τις απαράμιλλες λειτουργίες της. Κορυφαία υλικά συναντιούνται με τις πιο εξελιγμένες μετρήσεις για την προπόνηση και συνθέτουν ένα smartwatch με μπαταρία που διαρκεί για εβδομάδες και μπορεί να ανταποκριθεί εξίσου στον πιο δύσκολο αγώνα και την πιο απαιτητική καθημερινότητα.

Holiday Price από 579€

Jenny.Gr

Epix Pro 51: Εντυπωσιακή AMOLED οθόνη αφής για να βλέπετε με εξαιρετική ευκρίνεια σε όλες τις συνθήκες φωτισμού έξυπνες ειδοποιήσεις, δεδομένα υγείας και ευεξίας και τα στατιστικά για τις προπονήσεις σας σε περισσότερες από 80 προεγκατεστημένες εφαρμογές που περιλαμβάνουν από ορεινό τρέξιμο και τρίαθλο, μέχρι τένις και μπάσκετ. Ο ενσωματωμένος φακός LED προσφέρει εξαιρετική χρηστικότητα στις νυχτερινές προπονήσεις και στην καθημερινότητα.

Holiday Price από 999€

Jenny.Gr

Marq: Η πολυτελής συλλογή smartwatch της Garmin αποτελείται από 9 μοντέλα με διαφορετικές προσωπικότητες, premium υλικά κατασκευής όπως τιτάνιο και ανθρακονήματα στη στεφάνη και το πλαίσιο, και κρύσταλλο από ζαφείρι. Στον πυρήνα τους βρίσκονται όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν καθιερώσει την εταιρία ως την αγαπημένη των αθλητών και των φίλων της περιπέτειας.

Προτεινόμενη τιμή λιανικής από 1.950€

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το Garmin Greece

Advertorial