UPDATE

Huawei: Βρήκαμε τα ιδανικά «έξυπνα» δώρα για τα φετινά Χριστούγεννα


Ερασμία Αρβανιτά

21 Δεκεμβρίου 2023

Huawei: Βρήκαμε τα ιδανικά «έξυπνα» δώρα για τα φετινά Χριστούγεννα
Οι εορταστικές προσφορές της Huawei κάνουν πιο λαμπερά τα φετινά Χριστούγεννα

Έφτασε ξανά η πιο όμορφη εποχή του χρόνου, η εποχή που είναι μια ευκαιρία να μοιραστούμε, να δώσουμε και να πάρουμε πίσω χαμόγελα. Τα Χριστούγεννα έχουν αυτή τη μαγεία να μας πλημμυρίζουν με μια ευχάριστη θαλπωρή, αλλά και με μια ξεχωριστή διάθεση, φέρνοντάς μας πιο κοντά μας τους ανθρώπους μας.

Και μέσα σε αυτό το κλίμα χαράς, όλοι θέλουμε να προσφέρουμε όμορφα, μοντέρνα – και πρακτικά δώρα στην οικογένεια και τους φίλους μας. Δώρα που θα μοιράσουν όμορφα συναισθήματα και αναμνήσεις. Δεδομένου μάλιστα πως η τεχνολογία έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, πλέον στρεφόμαστε όλο και περισσότερο στην αναζήτηση διάφορων gadgets για τα δώρα των Χριστουγέννων. Αλλά, η διαδικασία της αναζήτησης δεν είναι πάντα εύκολο task.

Έτσι, η Huawei δημιούργησε για τα φετινά Χριστούγεννα τον απόλυτο οδηγό δώρων, συνδυάζοντας τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας με τη λειτουργικότητα και τον μοντέρνο σχεδιασμό. Με τη νέα φιλοσοφία του «Fashion Forward», η Huawei εισήγαγε σχέδια υψηλών προδιαγραφών στα νέα wearable προϊόντα της, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ μόδας και τεχνολογίας.

Το νέο stylish smartwatch HUAWEI WATCH GT4 είναι το πιο λαμπερό, γυναικείο χριστουγεννιάτικο δώρο και έρχεται μαζί με ένα μοναδικό κόσμημα από την Doukissa Nomikou Collection, τη συλλογή κοσμημάτων της Δούκισσας Νομικού.

Jenny.Gr

Το γυναικείο HUAWEI WATCH GT4 αποτελεί ουσιαστικά έναν smart lifestyle assistant, καθώς προωθεί την ολιστική ισορροπία μεταξύ σωματικής και ψυχικής υγείας. Διαθέτει αναβαθμισμένη και ακριβή τεχνολογία παρακολούθησης της καρδιακής λειτουργίας, TruSeenTM 5.5+, ενώ οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν με μία ματιά πόσες θερμίδες καταναλώνουν. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην υγεία της γυναίκας και είναι εντυπωσιακό τόσο για πρωινές, όσο και για βραδινές εμφανίσεις.

Jenny.Gr

Το ανδρικό HUAWEI WATCH GT4 είναι ακόμα ένα «έξυπνο» δώρο που μπορούμε να κάνουμε στους αγαπημένους μας ή ακόμα και σε εμάς, καθώς δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να εξατομικεύσουν το «ταξίδι» τους στην υγεία, χωρίς να «θυσιάζουν» το στιλ τους. Αυτό που ξεχωρίζουμε στο HUAWEI WATCH GT4 είναι ότι διαθέτει προηγμένες λειτουργίες παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης, όπως λειτουργίες διαχείρισης ύπνου και άγχους, έναν νέο θερμιδικό ιχνηλάτη και τη λειτουργία StayFit, για χρήστες που χρειάζονται έναν πιο ακριβή τρόπο παρακολούθησης των θερμιδικών δαπανών τους.

Και επειδή μιλάμε για υπέροχα Xmas deals, το νέο HUAWEI WATCH GT4 46mm, έρχεται μαζί με δώρο το HUAWEI Band 8, μια ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν λεπτή και ελαφριά σχεδίαση, μεγάλη διάρκεια ζωής, δυο εβδομάδων, αναβαθμισμένη επιστημονική παρακολούθηση ύπνου και 100 διαφορετικούς τρόπους άσκησης.

Jenny.Gr

Για τους απαιτητικούς χρήστες, που θέλουν να αγγίζουν την τελειότητα, το HUAWEI WATCH ULTIMATE είναι το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο. Οι επαγγελματικές αθλητικές λειτουργίες του και οι προηγμένες τεχνολογίες παρακολούθησης υγείας, καθιστούν το HUAWEI WATCH ULTIMATE ιδανικό σύντροφο για τους λάτρεις της γυμναστικής και της περιπέτειας. Επαναπροσδιορίζοντας το πρότυπο αντοχής των smartwatches, είναι η πιο έξυπνη επιλογή δώρου για δύτες, για όσους απολαμβάνουν την πεζοπορία, την ορειβασία και τις συχνές περιπέτειες στην άγρια φύση. Διατίθεται στην εκδοχή Voyage Blue, η οποία ενσαρκώνει τη δύναμη της άγριας θάλασσας και στην εκδοχή Expedition Black για τις θαρραλέες ψυχές, που αγαπούν την ύπαιθρο. Και επειδή τα δώρα δεν τελειώνουν φέτος τα Χριστούγεννα, το HUAWEI WATCH ULTIMATE έρχεται μαζί με τα HUAWEI FreeBuds 5, προδιαγράφοντας σίγουρη επιτυχία.

Jenny.Gr

Τα Jingle Deals της Huawei κάνουν πιο λαμπερά τα φετινά Χριστούγεννα

Οι προσφορές της Huawei δεν τελειώνουν εδώ, καθώς στα Jingle Deals μπορούμε να βρούμε υπεροχές επιλογές για τα δώρα των αγαπημένων μας – ή ακόμα και για εμάς. Στις χριστουγεννιάτικες προσφορές, αρχικά υπάρχει το HUAWEI WATCH GT3 (HUAWEI WATCH GT3 Active & HUAWEI WATCH GT3 Elegant White), ένα ρολόι με εκλεπτυσμένο στιλ και κορυφαία καινοτόμα χαρακτηριστικά.

Jenny.Gr

Παράλληλα, η Huawei προσφέρει στα Jingle Deals και το WATCH FIT 2 στην έκδοση Silicone Strap, ένα ρολόι ειδικά σχεδιασμένο για νέους που αγαπούν την τεχνολογία και τη μόδα. Από την άλλη, το WATCH Fit SE, είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα ρολόι που να ταιριάζει τόσο με σπορ όσο και με casual ένδυση, το οποίο διαθέτει μοντέρνο design και ισχυρή μπαταρία. Και το καλύτερο, έμεινε για το τέλος, καθώς στα Jingle Deals βρίσκουμε και το νέο κορυφαίο smartphone, HUAWEI P60 Pro, με την Ultra Lighting Telephoto Camera, που μεταμορφώνει την εμπειρία της φωτογραφίας μέσω της τέχνης του φωτός.

Φέτος απολαύστε όλα τα Jingle Deals της Huawei, τα οποία προσφέρονται από το δίκτυο καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της και αφορούν το νέο stylish smartwatch HUAWEI WATCH GT4 41mm (White Leather Strap & Milanese Strap) μαζί με ένα μοναδικό κόσμημα από την Doukissa Nomikou Collection αλλά και smartphone και wearables με όφελος έως και 30% για αυτήν την εορταστική περίοδο! Παράλληλα, μπορείτε να βρείτε και το HUAWEI MateBook D14 2023, το οποίο μόλις ήρθε στην Ελλάδα, ενώ αναμένεται και το MateBook D16.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.