UPDATE

Αυτές τις γιορτές, δίνουμε την πιο ζεστή μας αγκαλιά σε όσους τη χρειάζονται!


Branded Content Team

22 Δεκεμβρίου 2023

Αυτές τις γιορτές, δίνουμε την πιο ζεστή μας αγκαλιά σε όσους τη χρειάζονται!
Στις γιορτές, δεν πρέπει να αγνοούμε τη δύναμη που κρύβουν οι κινήσεις φροντίδας

Η πιο λαμπερή εποχή του χρόνου έχει φτάσει και μαζί της τα αμέτρητα δέντρα, τα εντυπωσιακά στολίδια, οι μυρωδιές των γλυκών, η ανταλλαγή των δώρων! Αυτά όμως που κάνουν τα Χριστούγεννα τόσο μαγικά δεν κρύβονται στα δώρα αλλά στις σφιχτές αγκαλιές, τα πλατιά χαμόγελα και τις όμορφες στιγμές κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Jenny.Gr

Γι’ αυτό και στις γιορτές, δεν πρέπει να αγνοούμε τη δύναμη που κρύβουν οι κινήσεις φροντίδας! Πέρα από αγαπημένους μας δεν ξεχνάμε και τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας που συχνά ζουν μόνοι, και που αξίζουν εξίσου να χαρούν τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Jenny.Gr

Αυτό μας καλεί να κάνουμε και η Μασούτης, η αγαπημένη ελληνική αλυσίδα supermarket που φέτος στηρίζει έμπρακτα την τρίτη ηλικία με μία συγκινητική δράση: για κάθε αγορά άνω των 100€ που πραγματοποιούμε έως τις 31 Δεκεμβρίου, προσφέρει 1€ στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό EMFASIS για το πρόγραμμα «Μαζί εδώ για την 3η ηλικία»!

Jenny.Gr

Φυσικά, από τη δράση αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει το αχτύπητο δίδυμο Μαργαρίτα – Διονύσης που όλοι έχουμε αγαπήσει! Οι δύο μικροί μας φίλοι επιστρέφουν με μία παραμυθένια χριστουγεννιάτικη ιστορία, όπου με τη βοήθεια του παππού, ετοιμάζουν την πιο γλυκιά έκπληξη για τη γιαγιά... και μαζί, την πιο ζεστή τους αγκαλιά.

Μέσα από αυτή τη τρυφερή ιστορία, η Μασούτης μας υπενθυμίζει ότι εμείς δημιουργούμε τη μαγεία των γιορτών και μπορούμε να τη μοιράσουμε απλόχερα σε μικρούς και μεγάλους, μέσα από έμπρακτες κινήσεις αγάπης.

Jenny.Gr

Advertorial