UPDATE

Το gift box αγάπης που θα κάνει την πραγματική διαφορά αυτά τα Χριστούγεννα


Νατάσσα Σχοινά

22 Δεκεμβρίου 2023

Το gift box αγάπης που θα κάνει την πραγματική διαφορά αυτά τα Χριστούγεννα
TAF x adidas: Η συνεργασία που μας βοηθάει να κάνουμε το πιο όμορφο δώρο τις φετινές γιορτές

Σίγουρα αυτές τις εβδομάδες το πρόγραμμά σου θα είναι γεμάτο εξόδους και γενικά βόλτες στη στολισμένη πόλη. Κρατώντας μία ζεστή σοκολάτα στο χέρι, το πιο πιθανό είναι ότι ήδη έχεις φτάσει έξω από τις βιτρίνες των καταστημάτων. Αυτές τις μέρες, όμως, και μέχρι τις 15 Ιανουαρίου κάνε χώρο στο πρόγραμμά σου για μία (ή και περισσότερες) πολύ σημαντική στάση: Αυτή σε ένα κατάστημα The Athlete’s Foot που μαζί με την adidas έχουν ξεκινήσει μία πολύ σημαντική ενέργεια.

Jenny.Gr

Με αφορμή τα Χριστούγεννα που αποτελούν την κατεξοχήν γιορτή αγάπης, η The Athlete’s Foot και η adidas δημιούργησαν το πιο ωραίο και ουσιώδες gift box που θα συναντήσεις, στηρίζοντας το έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού». Το υπέροχο της υπόθεσης, όμως, είναι ότι μπορούμε όλοι να το προσφέρουμε, αφού κοστίζει μόλις 3 ευρώ, και περιλαμβάνει χρηστικά, fun items που θα προσφέρουν χαμόγελα στα παιδιά που φροντίζει ο εθελοντικός οργανισμός.

Jenny.Gr

Εμείς επισκεφθήκαμε το flagship κατάστημα της The Athlete’s Foot στην Ερμού για να δούμε από πρώτο χέρι την ενέργεια και παρακάτω θα βρεις πώς ακριβώς μπορείς να γίνεις κι εσύ μέρος της – Γιατί αυτό είναι το ζητούμενο!

Το JennyGr είδε τα gift boxes της TAF x adidas και έφτιαξε το δικό του

Αφού περάσαμε το στολισμένο Σύνταγμα και κατηφορίσαμε στην Ερμού, φτάσαμε κοντά στο Μοναστηράκι (σ.σ. οπότε αν πάρεις τα ΜΜΜ, συμφέρει να κατέβεις εκεί) και μπήκαμε στο flagship κατάστημα της The Athlete’s Foot στο νούμερο 46. Κατεβαίνοντας στον κάτω όροφο, συναντήσαμε το ειδικά σχεδιασμένο activation corner της ενέργειας, όπου είχαμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε το δικό μας κουτί, προσθέτοντας δώρα της επιλογής μας από τα διαθέσιμα στο corner. Η συγκεκριμένη δυνατότητα επιλογής των δώρων είχε ισχύ δύο ημερών (19 και 20 Δεκεμβρίου). Πλέον, υπάρχει ένα έτοιμο διαμορφωμένο κουτί, το οποίο αγοράζεις στο ταμείο και μετά αυτό φτάνει στον παραλήπτη του, δηλαδή σε ένα παιδί.

Jenny.Gr

Αυτό εξαρχής δεν είναι ένα οποιοδήποτε κουτί, αλλά το εμβληματικό μπλε sneaker box των adidas Originals. Κάθε κουτί περιλαμβάνει δώρα, όπως gadgets τεχνολογίας, beauty kits αλλά και αξεσουάρ adidas.

Να πούμε, επίσης, ότι δε χρειάζεται να κάνεις κάποια αγορά στο κατάστημα για να μπορέσεις να αγοράσεις το κουτί. Μπορείς να μπεις και μόνο για αυτό και να στείλεις αγάπη με τον δικό σου τρόπο σε αυτούς που την έχουν ανάγκη.

Jenny.Gr

Για την υλοποίηση της ενέργειας, οι υπεύθυνοι επισκέφθηκαν το μεγαλύτερο Σπίτι του Χαμόγελου Του Παιδιού στην Αθήνα. Εκεί φιλοξενούνται στην πλειοψηφία έφηβοι που έπρεπε να απομακρυνθούν από κακοποιητικές οικογένειες. Οπότε, για την επιλογή του περιεχομένου του gift box λήφθηκε υπόψιν και η ηλικία των παιδιών καθώς και οι ανάγκες τους. Εξ ου και στο εσωτερικό του υπάρχουν από κάλτσες adidas Originals μέχρι smart band.

Jenny.Gr

Δίπλα στα gift boxes μάς περίμεναν κάρτες, στις οποίες μπορείς να γράψεις την ευχή σου και να σταλεί κι αυτή με το κουτί στο εκάστοτε παιδί. Μία πιο προσωποποιημένη κίνηση για να μπορεί ο καθένας να εκφράσεις όσα νιώθει.

Jenny.Gr

Οπότε, μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, βρες λίγο χρόνο και πέρασε από ένα φυσικό κατάστημα The Athlete’s Foot. Πήγαινε στο ταμείο και κάνε την αγορά ενός TAF x adidas gift box που θα προσφέρει χαμόγελα σε αυτούς που το χρειάζονται. Γιατί οι γιορτές είναι για όλους και το ελάχιστο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να δείχνουμε και να προσφέρουμε αγάπη ο ένας στον άλλον.

Advertorial