UPDATE

Ονειρεμένα Χριστούγεννα με λάμψη και αγάπη στα Hondos Center


JTeam

20 Δεκεμβρίου 2023

Ονειρεμένα Χριστούγεννα με λάμψη και αγάπη στα Hondos Center
Στα Hondos Center όλη η λάμψη των Χριστουγέννων ξεδιπλώνεται μέσα από τις πιο γιορτινές βιτρίνες που συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για τις τάσεις της εορταστικής σεζόν και τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις για τα λαμπερά ρεβεγιόν και τα party 

Η μαγεία των γιορτών ζωντανεύει για ακόμα μια φορά στα ομώνυμα πολυκαταστήματα που ντύθηκαν με αστραφτερά στολίδια, εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα δέντρα, επιβλητικούς καρυοθραύστες, glitter αλλά και όλα τα hot items που κυριαρχούν στην wishlist κάθε γυναίκας και άνδρα. Λαμπερά αστέρια, στρας, neon φωτισμοί, έντονα χρώματα, metallics και φαντεζί κατασκευές συνθέτουν τις πιο όμορφες ιστορίες και μας μεταφέρουν στα γιορτινά καλέσματα που θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες.

Jenny.Gr

Ο εκθαμβωτικός στολισμός κυριαρχεί και εντός των πολυκαταστημάτων με υπέροχες γωνιές γεμάτες ιδέες και ανεξάντλητες επιλογές για υπέροχα δώρα για όλους. Οι πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες ιστορίες αναβιώνουν στους διαδρόμους μέσα από μαγικές εικόνες, όπως το χριστουγεννιάτικο τρενάκι που μας μεταφέρει νοερά σε ένα παραμυθένιο ταξίδι εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.

Jenny.Gr

Αυτές τις γιορτές τα πολυκαταστήματα Hondos Center μας προσκαλούν στο Christmas of dreams για να ζήσουμε τη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων προτρέποντάς μας να ανακαλύψουμε τις δελεαστικές προτάσεις δώρων που θα χαρίσουν στιγμές χαράς στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Και με αγορές 50€ και άνω, αναζητήστε το τυχερό κουπόνι και κερδίστε δωροεπιταγές των 50€ στον απόλυτο προορισμό για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας ανάμεσα από αμέτρητες επιλογές σε αρώματα, καλλυντικά, αξεσουάρ, εσώρουχα, ένδυση και είδη σπιτιού από τα αγαπημένα σας brands!

Jenny.Gr