UPDATE

Bombay Sapphire X Vassia Kostara: Το ιδανικό δώρο για κάθε γυναίκα αυτές τις γιορτές


Branded Content Team

22 Δεκεμβρίου 2023

Bombay Sapphire X Vassia Kostara: Το ιδανικό δώρο για κάθε γυναίκα αυτές τις γιορτές
Ξεχωριστή γεύση, δημιουργικότητα, κομψότητα, όλα σε ένα κουτί

Πλησιάζοντας στα τέλη του Δεκεμβρίου, η αναζήτηση δώρων για τα αγαπημένα σου πρόσωπα βρίσκεται στην κορύφωσή της. Σε καμία περίπτωση δε θέλεις να πάρεις κάτι απλά για να πεις ότι πήρες. Θέλεις τα δώρα σου να είναι ξεχωριστά, να δείχνουν ότι έχει υπάρξει σκέψη πίσω από την επιλογή τους. Να έχουν χαρακτηριστικά που τα κάνουν απλά… μοναδικά!

Εάν ακόμα δεν έχεις βρει το δώρο που συμπληρώνει όλα τα παραπάνω «κουτάκια», το Bombay Sapphire είναι εδώ για να σου το προσφέρει. Το premium gin Bombay Sapphire ένωσε τις δυνάμεις του με την επιτυχημένη Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Βάσια Κωσταρά και το αποτέλεσμα αποτελεί όνειρο κάθε αποδέκτη δώρων τα φετινά Χριστούγεννα.

Bombay Sapphire X Vassia Kostara

Το Bombay Sapphire, ένα premium gin που αγαπά, όχι μόνο το ποτό αλλά και την τέχνη πίσω από αυτό, συνάντησε το ξεχωριστό ταλέντο της Βάσιας Κωσταρά και δημιούργησαν το ιδανικό δώρο, είτε για τα Χριστούγεννα είτε για την Πρωτοχρονιά, για κάθε γυναίκα: μία συλλεκτική συσκευασία Bombay Sapphire X Vassia Kostara με μία φιάλη Bombay Sapphire premium gin 700ml και μαζί ένα ζευγάρι σκουλαρίκια Vassia Kostara limited collections. Ένα πραγματικά elegant και επιβλητικό κόσμημα, στο χαρακτηριστικό χρώμα του Bombay Sapphire, που θα ταιριάξει με τις εορταστικές (και όχι μόνο) εμφανίσεις αυτής της περιόδου.

Μάλιστα, η σχεδιάστρια σχεδίασε και μία εορταστική συσκευασία που είναι διακοσμημένη με τη χαρακτηριστική τεχνική kintsugi (σ.σ. είναι η ιαπωνική τέχνη του να επισκευάζεις σπασμένα είδη κεραμικής κολλώντας τις περιοχές του αντικειμένου που έχουν σπάσει με χρυσό), μία τεχνική που έχεις αγαπήσει και στις τρέχουσες συλλογές της. Αυτές οι χρυσές ρωγμές που σχηματίζονται πάνω στη συσκευασία συμβολίζουν την επούλωση και την ανανέωση που έρχονται με την άφιξη του νέου έτους. Φέρουν το μήνυμα της ζωής και της δημιουργίας περνώντας μέσα από τον χειμώνα μέχρι να ξαναέρθει η άνοιξη.

Jenny.Gr

Με αυτήν τη συλλεκτική συσκευασία, η φίλη σου, η αδερφή σου ή όποια γυναίκα βρίσκεται στη ζωή σου, θα απολαύσει από τη μία το αγαπημένο της ποτό και, από την άλλη, θα προσθέσει στο boudoir της ένα υπέροχο κόσμημα.

Μην το καθυστερείς, όμως, γιατί τα σκουλαρίκια διατίθενται σε περιορισμένα τεμάχια.

Τα στοιχεία που εξασφάλισαν την επιτυχία αυτής της συνεργασίας

Το Bombay Sapphire είναι το London Dry Gin που δημιουργείται με την μέθοδο "έκχυσης ατμού" (vapour infusion). Το μοναδικά ντελικάτο αρωματικό του προφίλ από 10 βότανα και η σύνθετη αλλά απόλυτα ισορροπημένη του γεύση αναμενόμενα το έχουν κάνει την αγαπημένη επιλογή όλων.

Η Βάσια Κωσταρά, από τα 28 της χρόνια που ίδρυσε την εταιρεία της, εμπνέεται για κάθε συλλογή από τη «μαγεία» των ταξιδιών. Μέσα από τις δημιουργίες της, εκφράζεται ελεύθερα και πειραματίζεται, όπως ακριβώς παροτρύνει το Bombay Sapphire το κοινό του. Κρατώντας τη θηλυκότητα στο επίκεντρο, κάθε κομμάτι της σχεδιάστριας είναι χειροποίητο στην Ελλάδα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες. Άλλωστε, αυτές είναι που κάνουν τη διαφορά.

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη μαγεία που δημιουργείται όταν δύο κορυφαίοι δημιουργοί ενώνουν τις δυνάμεις τους. Η συνεργασία του Bombay Sapphire με τη Βάσια Κωσταρά δεν είναι απλά μια συνεργασία, είναι μια εμπειρία που προσφέρει γοητεία, πολυτέλεια και ανεξάντλητη κομψότητα. Γι’ αυτό και είναι ένα δώρο που θα ενθουσιάσει κάθε αποδέκτη.

Για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες καθώς και τα σημεία διάθεσης για να προμηθευτείς τη συλλεκτική συσκευασία, μπες στο www.bombaysapphiregreece.gr και στo official IG account του Bombay Sapphire: https://www.instagram.com/bombaysapphiregin.gr/

Advertorial