ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τι να βάλεις στη βαλίτσα των γιορτών - 8 βασικά κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Δεκεμβρίου 2023

Shopping Alert: Τι να βάλεις στη βαλίτσα των γιορτών - 8 βασικά κομμάτια
Instagram/camilamorrone
Φεύγεις για τις διακοπές των εορτών; Μάθε τι πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και το στιλ σου ενημερωμένο

Η εορταστική περίοδος είναι εδώ. Τα σχολεία κλείνουν στις 23 Δεκέμβρη και όλοι ετοιμαζόμαστε να πάρουμε τις άδειές μας τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά. Αυτή τη χρονιά το 4ήμερο των Χριστουγέννων και το 3ήμερο της Πρωτοχρονιάς έπεσε μαζί με Σαββατοκύριακο, οπότε προβλέπεται μεγάλη έξοδος. Εσύ θα την αφήσεις ανεκμετάλλευτη αυτή τη ευκαιρία; Φυσικά και όχι. Ετοίμασε βαλίτσα άμεσα!

Σε αυτές τις σύντομες διακοπές δεν χρειάζεται να πάρεις μαζί σου όλη τη ντουλάπα σου. Είναι πολύ κρίμα να σέρνεις μια τεράστια βαλίτσα με ρούχα από τα οποία ούτε τα μισά δε θα φορέσεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξέρεις πάνω κάτω το πρόγραμμα που θα ακολουθήσεις εξεί, ώστε να προσαρμοστείς αναλόγως. Βέβαια υπάρχουν μερικά κομμάτια που θα τα πάρεις μαζί σου όπου και να πας, τα οποία καλό είναι να ταιριάζουν και χρωματικά μεταξύ τους, ώστε να τα συνδυάζεις. Αυτά είναι ένα παλτό για κάθε μέρα, αλλά και για τις βραδινές εξόδους, ένα τζιν παντελόνι με wide-leg, ένα φούτερ με κουκούλα, ένα πλεκτό μπλουζάκι, sneakers σε ουδέτερο χρώμα, ένα tailored παντελόνι και φυσικά το γιορτινό σου outfit. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και πάρε ιδέες για τα βασικά κομμάτια της εορταστικής βαλίτσας σου. Καλά ψώνια και καλά να περάσεις!

1. Tiffi - Μάλλινο παλτό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Ted Baker - Με εσωτερικό layer με εφέ λευκού πουκαμισου - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Veja - Sneakers - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Calvin Klein - Φούτερ με κουκούλα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Samsøe Samsøe - Wide-leg τζιν παντελόνι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. Tsakiris Mallas - Slingbacks - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

7. Toi & Moi - Pencil φόρεμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

8. Favorite Daughter - Παντελόνι μονόχρωμο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.