ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Wide-leg τζιν παντελόνι: 6 cool τρόποι να το συνδυάσεις αυτόν τον χειμώνα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

16 Δεκεμβρίου 2023

Wide-leg τζιν παντελόνι: 6 cool τρόποι να το συνδυάσεις αυτόν τον χειμώνα
Instagram/rosiehw
Το wide-leg τζιν παντελόνι είναι ένα μεγάλο must αυτόν τον χειμώνα

Το ξέρουμε μέχρι στιγμής πως τα skinny τζιν παντελόνια δεν είναι -αυτή τη στιγμή- από τα μεγάλα trends της σεζόν, αλλά σίγουρα μπορούμε να τα φοράμε μέσα από τις μπότες μας. Το μεγάλο όμως trend που ήρθε σαν σίφουνας και κυριάρχησε πάνω στα υπόλοιπα είναι το wide-leg τζιν παντελόνι.

Αυτό το μακρύ και φαρδύ στιλ, που άφησε πίσω του το loose τζιν παντελόνι και το ίσιο στην κούρσα των τάσεων, έχει αγαπηθεί όσο λίγα. Ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και κολακεύει τα πόδια μας, με τακούνια ή χωρίς. Όταν βρέχει βέβαια σκέψου το δύο φορές αν θα το φορέσεις, διότι ίσως το μπατζάκι να γίνει μούσκεμα.

Αν λοιπόν σου αρέσει αυτό το trend και θα ήθελες να το δοκιμάσεις, σου έχουμε βρει μερικές ιδέες, ώστε να πάρεις έμπνευση. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε 6 cool τρόπους να συνδυάσεις το wide-leg τζιν παντελόνι σου αυτόν τον χειμώνα, με λίγη βοήθεια από τις «φίλες» μας στο Instagram. Κράτα σημειώσεις!

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο χαριτωμένα χριστουγεννιάτικα πουλόβερ και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.