ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Denim Update: Τα μόνα τζιν παντελόνια που θα χρειαστείς το 2023


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

23 Νοεμβρίου 2023

Denim Update: Τα μόνα τζιν παντελόνια που θα χρειαστείς το 2023
Instagram/hoskelsa
Τα τζιν παντελόνια μέσα στα οποία θα ζεις τη χειμερινή σεζόν

Παραδέξου το! Και εσύ ζεις μέσα στα τζιν παντελόνια σου από τον Σεπτέμβρη μέχρι και τον Μάιο. Τα επιλέγεις 80% των φορών και είσαι πολύ happy με αυτό. Και καλά κάνεις. Είναι ένα εξαιρετικά versatile κομμάτι, με ενδιαφέροντα στιλ και χαρίσει μια νότα νεανικότητας και φρεσκάδας σε οποιοδήποτε ρούχο και αν σεταριστεί μαζί του. Σίγουρα έχεις πολλά τζιν παντελόνια στη ντουλάπα σου. Σίγουρα τα λατρεύεις και δεν μπορείς να τα αποχωριστείς ακόμα και αν δεν σου κάνουν ή αν έχει φύγει η μόδα τους.

Από όλα τα τζιν παντελόνια που έχεις λοιπόν, καλό θα είναι να δοκιμάσεις όσα σου κάνουν και τα υπόλοιπα να τα δωρίσεις ή να τα πουλήσεις. Όσα από την άλλη δεν είναι τάση αυτή την εποχή, κράτα τα στο πατάρι, διότι θα ξαναέρθουν ένδοξες μέρες και για αυτά. Ποια είναι όμως τα μόνα τζιν παντελόνια που χρειαζόμαστε το 2023; Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και μάθε ποια να αφήσεις στην ντουλάπα, ποια να αγοράσεις και ποια να ανεβάσεις στο πατάρι. Κράτα σημειώσεις!

1. Αυτό με την ελαφριά καμπάνα

2. Αυτό που έχει πολύ φαρδιά μπατζάκια (puddle)

3. Αυτό που είναι ασημένιο

4. Αυτό που έχει εξώραφα

5. Αυτό που είναι λευκό/εκρού

6. Αυτό που είναι σε μπλε indigo

Δες στην παρακάτω λίστα τα παλτό που μπορείς να αγοράσεις, αν δεν σου αρέσει το μαύρο!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.