ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Jean jean: 7 elevated looks με καμπάνα τζιν παντελόνι, που θα κλέψουν τις εντυπώσεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Νοεμβρίου 2023

Jean jean: 7 elevated looks με καμπάνα τζιν παντελόνι, που θα κλέψουν τις εντυπώσεις
Instagram/thestylestalkercom
Αν θέλεις να φοράς και εσύ το καμπάνα τζιν παντελόνι σου με τον πιο elevated τρόπο, τότε συνέχισε να διαβάζεις αυτό το άρθρο

Το τζιν παντελόνι είναι ξεκάθαρα το πιο πολυφορεμένο παντελόνι στη ντουλάπα μας και ο καλύτερός μας φίλος -σχεδόν- σε όλες μας τις εξόδους. Γνωρίζεις ότι μπορείς να βασιστείς πάνω του και να σε βγάλει ασπροπρόσωπη με ό,τι και να το σετάρεις, ενώ μπορεί να δείξει sexy, δυναμικό, sporty ή ακόμα και edgy με το ανάλογο styling.

Ένα από τα τζιν παντελόνια που κολακεύουν όλους τους σωματότυπους και είναι εξαιρετικά hot αυτή τη στιγμή, είναι τα καμπάνα. Μικρή, μεγάλη, τεράστια, ό,τι καμπάνα και να έχει το τζιν παντελόνι σου αποδέξου τη και φόρα τη με περηφάνεια. Αν θέλεις να δεις πώς να δημιουργήσεις μερικά elevated looks με καμπάνα, χωρίς να θυμίζεις εξώφυλλο του Super Κατερίνα, τότε ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και πάρε έμπνευση από τις «φίλες» μας στο Instagram. Κράτα σημειώσεις!

Δες στην παρακάτω gallery τα πλεκτά φορέματα που θα φοράς όλο τον χειμώνα και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.