ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα άνετα Chelsea μποτάκια που λατρεύεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Νοεμβρίου 2023

Shopping Alert: Τα άνετα Chelsea μποτάκια που λατρεύεις
Instagram/thestylestalkercom
Τα Chelsea μποτάκια που δεν αποχωρίζεσαι είναι και αυτή τη σεζόν στη ντουλάπα μας

Αυτή τη σεζόν έχει γίνει μεγάλος ντόρος με τις μπότες και τα μποτάκια. Είναι το It στιλ παπουτσιού του 2023 ξεκάθαρα και οι συλλογές του fall/winter, μαζί με τις βιτρίνες των καταστημάτων, το αποδεικνύουν περίτρανα. Έχουν βγει πάρα πολλά στιλ, υφές, χρώματα που θεωρούνται τάσεις, όπως οι biker, οι καουμπόικες και οι knee-high μπότες. Αν όμως αφήσεις λίγο στην άκρη τα νεοφερμένα σχέδια, τότε τι σου μένει; Μα φυσικά οι διαχρονικές μπότες και μποτάκια.

Το πιο πολυφορεμένο, έμπιστο, άνετο και διαχρονικό σχέδιο -χωρίς πολλή συζήτηση- είναι τα Chelsea μποτάκια. Μετά το 1960 έγιναν viral, με fashion icons σε όλο τον κόσμο να τα προσκυνούν. Αν δεν έχεις ακόμα ένα ζευγάρι στην γκαρνταρόμπα σου, καλό θα είναι να προμηθευτείς, διότι θα το φοράς για πάντα. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 5 κομμάτια σε μαύρο χρώμα και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Με ένα απλό κλικ μπορείς να αγοράσεις το αγαπημένο σου. Καλά ψώνια!

1. Kazar - Με λάστιχο Bluford - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Kennel & Schmenger - Με λάστιχο Stick - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Ryłko - Με ελαφριά θερμομόνωση - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Nessi - Σουέτ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Salamander - Grain leather - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.