ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς να φορέσεις σορτσάκι με μπότες - 6 κομψά & σύγχρονα looks


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

31 Οκτωβρίου 2023

Πώς να φορέσεις σορτσάκι με μπότες - 6 κομψά & σύγχρονα looks
splashnews.com
Θέλεις και εσύ να φορέσεις σορτσάκι με μπότες; Τα 6 looks που θα λατρέψεις

Ναι, οι μπότες είναι ένα από τα major trends της σεζόν και υπάρχουν πάρα πολλοί συνδυασμοί που τις αναδεικνύουν, ανάλογα με την προσωπική αισθητική του καθενός. Ένα look όμως, που πολλές φορές περνάει στα αζήτητα ή το θυμόμαστε μόνο αν θέλουμε να πάμε για ποτό και να είμαστε sexy, είναι το σορτσάκι με τις μπότες. Γιατί το έχεις κατατάξει μόνο για αυτή την περίσταση; Είναι λάθος.

Προφανώς και το σορτσάκι συνδυασμένο με μπότες -για knee-high μιλάμε πάντα- είναι ένας sexy συνδυασμός, αλλά δεν χρειάζεται να είναι αποκλειστικά βραδινός. Μπορείς να τα σετάρεις με εξαιρετικά κομψό και σύγχρονο τρόπο, χωρίς να στερηθείς τον δυναμισμό και την θηλυκότητα που αποπνέει αυτό το look. Το βασικό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως αφού έχεις βγάλει μεγάλο μέρος από τα πόδια σου «έξω», έχει δείξει αρκετό δέρμα σε μεγάλη έκταση δηλαδή, καλό θα είναι να αρκεστείς σε αυτό. Δοκίμασε να φορέσεις από πάνω cardigans, μακριά παλτό, να κάνεις layering και γενικά να δημιουργήσεις ένα ενδιαφέρον ή εντελώς minimal άνω μέρος. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε τα 6 looks που θα σε κάνουν και εσένα να θέλεις απεγνωσμένα να δοκιμάσεις τον συνδυασμό σορτσάκι με μπότες. Κράτα σημειώσεις! Α, και η Χέιλι τον ψηφίζει.

Jenny.Gr
splashnews.com

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο cool φθινοπωρινά jackets και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.