UPDATE

5 Χριστουγεννιάτικες (και όχι μόνο) ταινίες που θα δούμε το ΣΚ στην TV


JTeam

23 Δεκεμβρίου 2023

5 Χριστουγεννιάτικες (και όχι μόνο) ταινίες που θα δούμε το ΣΚ στην TV
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και εμείς ξεχωρίζουμε τις καλύτερες ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες, αυτό το Σαββατοκύριακο (23-24/12)

Ο Εφευρέτης των Χριστουγέννων στο ΕΡΤ1, 23/12 στις 23:00

Jenny.Gr

Χριστουγεννιάτικη, βιογραφική δραμεντί, συμπαραγωγής Ιρλανδίας – Καναδά 2017

Σκηνοθεσία: Μπαράτ Ναλουρί, Πρωταγωνιστούν: Νταν Στίβενς, Κρίστοφερ Πλάμερ, Τζόναθαν Πράις, Σάιμον Κάλοου, Μόρφιντ Κλαρκ, Μίριαμ Μαργόλιος

Οκτώβριος του 1843 και ο Κάρολος Ντίκενς υποφέρει έπειτα από την αποτυχία των τριών τελευταίων του βιβλίων. Αφού απορρίπτεται από τους εκδότες του, ξεκινάει να γράφει υπό δική του έκδοση ένα βιβλίο που ελπίζει ότι θα διατηρήσει την οικογένειά του αυτοδύναμη και θα αναβιώσει την καριέρα του. Ένα βιβλίο που θα γραφτεί μέσα σε έξι πυρετώδεις εβδομάδες, έχοντας κεντρικό χαρακτήρα τον Εμπενίζερ Σκρουτζ και θέμα τα Χριστούγεννα…

Paddington στον ΑΝΤ1, 23/11 στις 23:00

Jenny.Gr

Κωμωδία βρετανικής παραγωγής του 2014

Σκηνοθεσία: Paul King, Παίζουν:Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters, Nicole Kidman

Η Κέιτ βρίσκεται στο Λονδίνο και τριγυρνάει δυσαρεστημένη, παρέα με μια στοίβα κακών αποφάσεων που έχει πάρει στη ζωή της, ακούγοντας το χτύπημα των κουδουνιών στα παπούτσια της – μια άλλη ενοχλητική συνέπεια από τη δουλειά της ως Ξωτικό σε ένα χριστουγεννιάτικο κατάστημα. Ο Τομ φαίνεται πολύ καλός για να είναι αληθινός, όταν μπαίνει στη ζωή της και αρχίζει να βλέπει και να καταλαβαίνει πολλούς από τους εσωτερικούς φραγμούς της. Καθώς το Λονδίνο μεταμορφώνεται στην πιο υπέροχη εποχή του χρόνου, τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί για τους δυο τους. Αλλά, μερικές φορές, πρέπει να αφήσεις το χιόνι να πέσει όπου μπορεί, πρέπει να ακούσεις την καρδιά σου… και πρέπει να έχεις πίστη.

The Fabelmans στο COSMOTE CINEMA 2HD, 23/12 στις 23:35

Jenny.Gr

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ , Ηθοποιοί: Μισέλ Γουίλιαμς,Γκάμπριελ ΛαΜπέλ,Σεθ Ρόγκεν

Μεγαλώνοντας στις Η.Π.Α. της δεκαετίας του ’50, ο μικρός Σάμι Φέιμπελμαν ανακαλύπτει τη μαγεία του σινεμά… ενώ ταυτόχρονα έρχεται αντιμέτωπος με τις σκληρές αλήθειες που κρύβει η οικογένειά του. Η ταινία προτάθηκε για 7 Όσκαρ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr