UPDATE

Ναταλία Σουίφτ: Ήμουν από την αρχή, ενστικτωδώς, επιλεκτική


JTeam

29 Δεκεμβρίου 2023

Ναταλία Σουίφτ: Ήμουν από την αρχή, ενστικτωδώς, επιλεκτική
Γιώργος Κατσανάκης
Η ηθοποιός Ναταλία Σουίφτ αναρωτιέται τι κάνεις όταν σου δίνεται μια καλή ευκαιρία. Της αλλάζεις τα φώτα;

Στο θέατρο εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2021 στο πλευρό του Γιάννη Στάνκογλου και δεν πέρασε απαρατήρητη. Την ίδια εποχή, μας συστηνόταν και τηλεοπτικά στη σειρά 42⁰C της COSMOTE TV. Η ίδια θεωρεί πως η δραστηριότητα της κατά τα χρόνια της φοίτησης στη δραματική σχολή του Ωδείου Αθηνών την έβαλε πιο γρήγορα στα πράγματα. Κι αν ακόμα μιλάει με πολλή αγάπη για τους καθηγητές της – τον Ακύλλα Καραζήση, την Ιώ Βουλγαράκη, την Αμάλια Μπένετ, τον Άγγελο Φραντζή – έχει ήδη προχωρήσει πια ως επαγγελματίας, κάνοντας μικρά και μεγάλα βήματα στο θέατρο, στο σινεμά, στην τηλεόραση.

Αυτόν τον καιρό, πρωταγωνιστεί στην σειρά του Βασίλη Κεκάτου «Milky way» και στη νέα του ταινία (που φιλοδοξεί να κάνει φεστιβαλική καριέρα), συμμετέχει και στην έτερη μεγάλη επιτυχία του Mega, «Το Nαυάγιο» ενώ στο θέατρο την βλέπουμε στο «Closer» που ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Χώρα.

Η Ναταλία Σουίφτ ανήκει στους new comers που δεν τους διακρίνει η συστολή ή ο δειλός βηματισμός αλλά προχωράει γοργά, αρπάζει ευκαιρίες, χωρίς να χάνει χρόνο. Δουλεύει πολύ, αποφεύγει τις κακοτοπιές όταν ξεπροβάλλουν μπροστά της, διεκδικεί το χώρο της με κάποιο θάρρος, κάνει επιλογές διαφορετικές μεταξύ τους και δεν διστάζει να λοξοκοιτάζει προς τα έξω – είναι μισή Βρετανίδα άλλωστε. Μια τίμια συμπεριφορά από μια ηθοποιό της ηλικίας της.

Διάβασε τη συνέχεια στο monopoli.gr