UPDATE

Οι “17 Κλωστές” είναι πολλά περισσότερα από μια σειρά “καλή για τα ελληνικά δεδομένα”


JTeam

23 Ιανουαρίου 2024

Οι “17 Κλωστές” είναι πολλά περισσότερα από μια σειρά “καλή για τα ελληνικά δεδομένα”
Και αυτό το ξέρουμε, γιατί είδαμε τα δύο πρώτα επεισόδια της νέας σειράς εποχής, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Σωτήρη Τσαφούλια. Και δηλώνουμε ενθουσιασμένοι.

Αλήθεια, πόσοι ξέρετε ποια είναι η πιο μαζική δολοφονία στην σύγχρονη Ελλάδα; Εγώ, πάντως δεν είχα ποτέ ακούσει για τον πρώτο serial killer που σόκαρε την χώρα, πόσο μάλλον ότι αυτός ήταν ένας φιλήσυχος κάτοικος των Κυθήρων, με μια πολύ ενδιαφέρουσα – και σίγουρα τραγική – ιστορία.

Πρώτη φορά άκουσα για τον “μακελάρη των Κυθήρων”, όταν έμαθα και για την νέα σειρά της COSMOTE TV, με τίτλο “17 Κλωστές“. Αυτό που μου τράβηξε αμέσως την προσοχή ήταν φυσικά η υπογραφή του Σωτήρη Τσαφούλια, που μας χάρισε μερικές από τις καλύτερες στιγμές στην ελληνική μυθοπλασία με το “Έτερος Εγώ”, κάνοντας μας να περιμένουμε με αγωνία το επόμενο, τηλεοπτικό του βήμα – το οποίο και θα είναι η νέα αυτή σειρά έξι επεισοδίων της COSMOTE TV. Αν κάτι με ιντρίγκαρε περισσότερο, όμως, ήταν η φράση “βασισμένο σε αληθινά γεγονότα” – και όσοι αγαπούν τα true crime, ξέρουν ότι αυτή η μικρή φράση συνήθως αρκεί για να γίνει μία ιστορία δέκα φορές πιο ανατριχιαστική.

Διάβασε τη συνέχεια στο monopoli.gr.